endelig kan ferien starte

Endelig er jeg helt ferdig med julehandel og juleforberedelser, så nå kan jeg bare slappe av og nyte den siste kvelden hjemme alene. Kalkunen er nå, etter mange timer frem og tilbake, godt plassert i ovnen, og jeg ligger i sofaen og koser meg med en god salat etter en lang dag. Jeg har handlet ubeskrivelig mye i kveld, både til meg selv, leiligheten og til andre og løpt rundt som en gal for å prøve å finne de riktige tingene, så det er deilig å være ferdig! Det var så mange poser til slut at Tanie og jeg var nødt til å dra med hele trillevognen opp til meg. Ganske deilig å bo midt i sentrum. 

Når jeg har spist og slappet av litt, skal jeg løpe inn på soverommet for å pakke til i morgen, også er det bare å vente på at kalkunen skal steke ferdig. Er vel rundt……to-tre timer igjen, kan jeg tenke meg.  

Fikk kjøpt meg et par nye uggs i dag, også. Det var sannelig på tide, de andre har jeg jo hatt i over ett år, og i tillegg har de vært gjennom en liten periode i russetiden, så det blir deilig å bytte dem ut med noen nye. Jeg kjøpte også masse annet, men det skal jeg ikke pakke opp før på julaften!

Jeg elsker å kjøpe ting til meg selv, men i år har jeg faktisk vært ganske flink med pengebruken, så det er ikke så fryktelig spennende ting, bare nødvendigheter!
Jeg kan ikke love at det blir like mye blogging hjemme hos pappa, for han er mannen i huset og det vil si at han bestemmer når jeg får sitte på dataen og ikke (haha) men siden jeg er så søt så klarer jeg sikkert å smiske til meg ihverfall en halvime hver dag! Blogger ihvertfall på julaften, det skal jeg love dere 🙂 Kos dere masse i julen, og ikke glem meg! Love.

18 kommentarer

Siste innlegg