en travel uke

I tillegg til jobb hver eneste dag de siste ukene, så har jeg fortsatt så utrolig mye å gjøre, og nok en gang vil jeg bare beklage en utrolig dårlig uke med blogging. Jeg aner ikke hva som har hendt faktisk, jeg har fortsatt kamera, jeg har internett, og tastaturet sitter fortsatt fast på pc’en. Allikevel har jeg fanget meg selv inn i en liten boble hvor jeg kun fokuserer på jobb, og om jeg ikke er der, så ligger jeg bare rett ut og hviler. Blogging har plutselig blitt veldig slitsomt….. 

Denne uken blir vel en av de travleste på lenge, og noe av det jeg skal er jeg til og med nødt til å holde hemmelig, men her er det ihvertfall en liste med noen av de morsomste eventene jeg er invitert til i løpet av denne uken og neste. 

* Onsdag 9.februar 19.00-01.00: Vixen blog awards 

* Torsdag 10. februar 18.00-21.00: Kakepynting med Norges mest kjente hobbykokk, fra bloggen passionforbaking.com

* Fredag 11. februar: Sykehusbesøk

* Lørdag 12. februar: Sandra har bursdagsfeiring

*  Onsdag 16. februar 18.00-21.00: Fam Irvoll visning

Siden dette er ting som mange bloggere blir invitert til, så håper jeg på å se noen kjente fjes igjen. Det er jo snart et halvt år siden Ida og jeg løp fra bloggevent til bloggevent, så dette gleder jeg meg til 🙂

Jeg vet godt at jeg er verdens dårligste blogger for tiden og at jeg har mistet flere tusen lesere på bare noen uker, men jeg blir ihvertfall fortsatt invitert til “bloggting”, og da har jeg jo også noe spennende å blogge om. Som dere vet så samarbeider jeg også en del med Libresse, og derfor skal jeg snart holde en morsom konkurranse som dere burde glede dere til. 

Love you all!

26 kommentarer

Siste innlegg