vixen blogg awards

Ja, da var blogg awards ferdig for i år også… En veldig morsom opplevelse selvom jeg kom rett fra jobb og var dødssliten. Ihvertfall ikke i humør til intervjuer, filmkameraer opp i fjeset, alkohol og mas. Eller snakking, som vi bloggere kaller det. 

Hyggelig var det ihvertfall, jeg fikk hilse på mange kjente, og mange ukjente, og bare det synes jeg er spennende. Selve opplegget var litt kort synes jeg,  men absolutt bra planlagt. Veldig mye bra underholdning også, og det er jo viktig. Alle som vant fortjente det, og burde være stolte over seg selv 🙂 Jeg fikk ikke tatt så mange bilder, enten fordi jeg ikke orket å dra opp kameraet, eller fordi det var stappfullt av mennesker over alt, men ihvertfall…..jeg fikk tatt noen. Enjoy!

Jenny Skavlan og en eller annen mann åpnet så og si utdelingen med vitser, og delte ut “årets nykommer” til vår alles kjære Tommy….life. Han er så søt!


……….Gateblogger. 

Vet ikke hvem hun er……men hun vant en eller annen pris. Og jeg tror hun er kjent fordi hun er sammen med en eller annen mann. Som er kjent.

Lille, søte Elise vant årets inspirasjonsblogg, om jeg ikke tar veldig feil? Velfortjent! 

Petter Stordalen koste seg…..mye

Linnea vant årets blogger, og det fortjente hun virkelig.

Nå skal jeg planlegge dagen i morgen, hvor jeg blandt annet skal på kakebaking med Manuelas hemmeligheter, noe jeg gleder meg veldig til 🙂 …Også skal jeg sove. Sov godt!

26 kommentarer
  1. hahhaha, misunnelig på ho som er sammen med han “kjente” eller ;p hahah! herregud, vedder 100 kr på at Rachel Nordtømme !!! hahah

  2. Jenta i rosa kjole vant pris for årets kjendisblogger. Rachel Nordtømme, som hun heter, er kjæreste med Petter Northug, skikongen.
   Fine bilder, sikkert gøy å være på et slikt arrangement! 🙂

  3. Hun dama til han mannen er Rachel Nordtømme, Petter Northugs sin kjæreste.
   Tror mannen med Jenny S er Daniel Frank. Eksen til Marianne rosa 🙂

  4. Synes faktisk det var veldig fortjent at Rachel vant prisen for årest kjendigblogger. Står for en naturlig og sunn livsstil i forhold til alle de andre kjendisbloggere. Synes det er unødvendig å rakke ned på henne pga sjalusi, hun er faktisk en av Norges beste og mest talentfulle friidrettsutøvere 🙂

  5. Hei! Jeg lurer på om du ønsker å anbefale min blogg? Dette er IKKE for å få flere lesere i den forstand å komme på topplisten – men fordi jeg ønsker å fremme mitt budskap. Jeg lever med anoreksi og panikkangst, og jeg vet at mange av mine lesere selv har anoreksi. Jeg har mottat mange kommentarer og mail hvor unge jenter (og noen gutter) takker meg for at jeg er så åpen som jeg er, og jeg har hjulpet MANGE på grunn av min blogg.
   Jeg skriver ikke bare om dette. Jeg skriver om absolutt alt som interesserer meg som person. Jeg er ikke anonym. Jeg står frem, jeg viser den JEG er. Jeg er ikke bare anoreksien, men så utrolig mye annet. Det er det jeg ønsker å vise – at det er mulig å slite så mye som det jeg gjør, og samtidig leve et tilnærmet normalt liv.
   Jeg er nitten år og har vært syk i åtte av de. Det er lang tid. I løpet av årene har jeg blitt sterkere, til tross for mye motgang (som blant annet voldtekt, og psykisk mishandling). Jeg er åpen og ærlig på min blogg, og det at jeg får så mange gode tilbakemeldinger og takk for at jeg har hjulpet andre, er helt utrolig for meg. Derfor vil jeg nå ut til mange flere! Jeg ønsker at flere skal se at de ikke er alene. At jeg ikke gjemmer meg bak en anonym blogg. Jeg skjemmes ikke, jeg er den jeg er. Sykdommen får IKKE vinne denne gangen! 🙂
   Lilleliz.blogg.no

  6. Rachel Nordtømme er sammen med Petter Northug, og det er derfor hun er kjent. Enkelt og greit. Så hvis du ikke er interesert i/følger med på ski og Petter Northug, er det ikke rart du ikke vet hvem hun er 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg