cupcakes & stars

Hei dere! Endelig hjemme etter en veldig, veldig lang dag. Hele denne kvelden har jeg tilbrakt tiden min på Bølgen og Moi i Nydalen. Kjendisbloggeren Manuela, som er kjent for sine lekre og inspirerende kaker, holdt et lite foredrag, blandt annet om hvordan man kan få kaker til å se mest mulig fine ut, og slike ting som vi jenter elsker å lære om! 

Jeg var den første som kom, tro det eller ei, og derfor fikk jeg ekstra tid til å prate med de andre. Maren kom selvfølgelig, og hvorfor det er en selvfølge? Jo, for vi møter hverandre på de mest tilfeldige bloggtreffene, noe som er veldig hyggelig!

Da vi var alle, fikk vi servert masse god drikke, og veldig mye god og fin mat. Bølgen og moi er jo kjent for å være et fint brasserie, og selvom vi kun fikk smørbrød og tapas, så var det meget, meget godt.Etter mye prat og noen glass med vin, startet det hele.  Manuela startet med å vise oss noen enkle triks om hvordan man pynter en kake, og noen cupcakes. 


Også var det vår tur….haha

Ett av de gode tipsene hennes, var å bruke mye perler som pynt. Det ser alltid lekkert ut, mente hun. Og hun har jo veldig rett! Strø noen enkle perler på, og kaken vil straks se mer glamorøs ut.

Vi fikk også bruke en “pearl spray” som gjør glasuren sølvaktig, og jeg personlig elsket den. Så de fleste muffinsene mine ble sølvfarget, til slutt….Du kan se det på bildet over også.

Dette var da mitt eget bord…Hvor jeg kunne sitte i…….fred? og pynte! Alle fikk hvert sitt bord, noe som var veldig avslappende.Manuela og noen av hennes sukkersøte cupcakes!

Det var utrolig morsomt, og det er jo akkurat sånne ting jeg elsker å drive med, så det å bli invitert på noe slikt var bare helt herlig. Jeg fikk mye inspirasjon, mange gode tips, og jeg fikk øve meg på veldig mange cupcakes!……..da jeg skulle dra, fikk jeg plutselig ta med…..alle…..sammen, i tillegg til to store kaker, og en veldig stor og tung goodigebag stappfull av kakepynt og utstyr som jeg gleder meg til å se på i morgen! Nå er jeg nødt til å legge meg 🙂 

Er det noe dere lurer på angående dette, så kan dere spørre. Eller så skal jeg prøve å legge ut noen tips i morgen! God natt 🙂

39 kommentarer

Siste innlegg