det var akkurat den dagen i dag

“Jeg vet hun ikke er like betatt av meg lenger. Vi er jo sammen hele tiden, og det er ingenting som er spennende med meg. Jeg gjør ikke noen av de tingene hun gjør, jeg er bare en helt vanlig gutt med noen få venner, går på skolen som alle andre og driver med en fritidsaktivitet.

Hvorfor skulle noen elske meg? Enda blir min kjærlighet for henne sterkere, og det skulle ikke forundre meg at hun ble redd om hun leste dette. Jeg ser det for meg, måten hun forteller om meg til andre. ?han var helt gal, det var alt for mye?. Jeg ser det også selv. Men det er ikke noe jeg kan gjøre med det. Hvert sekund hun er borte, savner jeg henne. Og mine tanker faller alltid på, hvor er hun, hva gjør hun, og hva tenker hun på?

Det er noe mentalt galt med meg, jeg har aldri vært sånn her før, det er bare ikke meg. Jeg er den gutten som ikke tenkte på jenter, ikke på denne måten.

Det har gått 11 måneder.

 

En stund nå har jeg følt meg holdt nede. Ikke at jeg har vært ulykkelig, men tankene mine har løpt løpsk og jeg er sugen på opplevelser og moro. Kjærligheten min for deg er bare ikke sterk nok for at jeg kan bli holdt nede lenger. Jeg vil rett og slett leve livet mitt igjen. Jeg trodde jeg var klar for å binde meg med en person og utelukke alt annet, men tiden er ikke rett.

Min kjærlighet for deg kan ikke beskrives med ord, for de tingene jeg har delt med deg kan aldri deles med andre på samme måte. Dine kvaliteter er uerstattelig og mange vil finne det svært attraktivt i deg. Med denne teksten vil jeg bare at du skal vite hvor mye jeg setter pris på alt du har gjort med og for meg.”

24 kommentarer

Siste innlegg