nate v dan

Hallo! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og hadde det ikke vært for at Herman fikk sertifikatet på Tirsdag, og var så snill å kjøre meg hjem i kveld, så hadde jeg vel fortsatt sittet på en gammel benk på Nationaltheateret og ventet på Spikkestad toget som alltid (!!) er forsinket. Så, tusen takk!

Jeg er egentlig på vei inn i dusjen, også er det boms i seng. I natt sover jeg endelig alene igjen, så i morgen er det tidlig opp, for så å trene. Lenge. Kanskje jeg rekker en sjapp tur innom brun og blid også, men siden jeg aldri klarer å følge mitt eget tidssjema, og siden jeg kjenner meg selv alt for godt, så kommer jeg vel til å sove helt til jeg skal på jobb. Uansett…. 

Der ser du………

Jeg sitter her og sier at jeg er på vei inn i dusjen, og jeg er jo ikke ferdig med å se på gossip girl engang. Snakk om tidssjema, ja….

Og for de som synes at muffinsen så usedvanlig søt ut, så….ja, jeg har laget den! Hehe….er jeg ikke flink. 

De siste dagene har vært travle, og jeg har hatt så mye rart i tankene. Siden jeg fikk en mikrobølgeovn, så har jeg mange oppskrifter på lur, og jeg gleder meg til å dele dem med dere. Man kan jo lage hva som helst med den, så jeg gleder meg virkelig. 

I mellomtiden vil jeg gi dere en liten oppskrift på månendens smoothie. Jeg drikker den så og si hver eneste dag, og i tillegg til at den er kjempegod, så er den energirik og full av vitaminer og antioksidanter. 

Du trenger:

Frosne jordbær 
2 bananer
1 vaniljeyogurt 
2 ss kokosmelk
1/2 liter appelsinjuice
Frosne bjørnebær
Ferske blåbær

Ha det flytende opp i en blender, og hell bær og frukt opp i. Om du bruker ferske bær i stedet for fryste, så anbefaler jeg å ha i noen isbiter, slik at det blir en kald drikke.

Denne smoothien er perfekt til frokost, til en rask lunsj/mellom måltid, eller til å drikke før/etter trening. Jeg elsker smoothie, og drikker veldig mye av det. Det eneste som er viktig å huske på, er at selv om det kun er naturlige næringsstoffer i, så er det fortsatt veldig mye sukker i bær og frukt, for å ikke snakke om i yogurten, så ikke overdriv drikkingen! Ingenting er sunt om man får i seg for mye, vet dere 🙂 Om dere skal være ekstra sunne, så dropp yogurten. 

God natt!

37 kommentarer

Siste innlegg