en dag i luksus

I går ble Ida, Ida Helene og jeg invitert på spadag på Park Hotellet som ligger på Holmenkollen, og det var helt himmelsk. Alt var bra planlagt, og vi fikk kost oss så utrolig mye. Vi tre jentene dro jo ut natten før, og vi fikk vel sovet rundt tre timer, så det var ganske avslappende med en slik dag. Hotellet var nydelig innvendig. Da vi kom dit, ble vi fulgt til garderoben hvor vi fikk badekåpe og tøfler, og etterpå gikk vi inn til bassenget. Da vi var ferdige med å kose oss der, gikk vi inn i et rom hvor alle bloggerne satt….


Vi fikk masse godt, blandt annet denne fine teen. Har dere sett den før?

….og en deilig ansiktsmaske. 


Etter et lite foredrag om hotellet og de forskjellige behandlingene, gikk vi inn i en sal hvor alt foregikk. 


Vi fikk cupcakes, ost og kjeks, goodiebags…

Og helt nydelige behandlinger. Blandt annet oppstramming på kroppen, massasje med varme stener, fiksing av øyenbryn, Ida fikk manikyr…

Og jeg fikk en ansiktsbehandling som gikk ut på å få huden full av gull. De la den slik som på denne kvinnen, også smurte hun til det smeltet inn i huden. Huden min ble silkemyk etterpå! Helt…..vidunderlig.

Vil bare takke for denne eventen! Det var virkelig hyggelig, og en himmelsk dag for oss. Tusen hjertelig takk 🙂  Anbefaler forresten alle til å ta turen opp dit. Spaet er skjønt, som dere vet nå, hotellet er flott og utsikten er…..perfekt! 

11 kommentarer

Siste innlegg