en annerledes dag

I dag har jeg sovet lenge, men samtidig fått gjort mye. Jeg til og med vært på kino i Oslo med Ida, og vi så Rødhette og Varulven. Filmen var utrolig bra, og veldig spesiell, noe jeg liker! Tusen takk for en herlig kveld! 

I morgen er det tilbake på jobb, og denne uken er like stappet med bloggmøter og overraskelser som den forrige. Det er så gøy å få vært med på så mye, og jeg gleder meg masse til å skrive om det, også 🙂 


Har gått i denne kjolen i hele dag, dere aner ikke hvor behagelig den er. Og jeg har ikke tenkt til å ta den av på en god stund, heller.

I går laget jeg forresten en kjempegod og enkel middag, som jeg gjerne vil dele med dere. I tillegg er den kjempesunn! Du trenger:
4 Champingjonger
1 kepaløk ( vanlig, gul )
1 rødløk
2 kyllingbryst
1 rød paprika, eller en annen farge
salt og pepper

Kutt opp soppen og stek den på høy varme til den har blitt gylden. Kutt opp all løken og paprikaen i passe små biter å hell det over, og stek. Stek kyllingbrystene i en annen panne til de er ferdige, skjær dem opp i skiver og ha det over rett før alt er ferdig, bare for å få litt varme på den. Smak til med salt og pepper etter eget behov. 

27 kommentarer

Siste innlegg