blåveis og sol

Hei alle sammen! I dag har jeg fått gjort utrolig mye, så nå ligger jeg og slapper av i sofaen før jeg skal på jobb. Klokken åtte dro jeg på posthuset for å hente en pakke fra Nutrislim. De har sponset meg med haugevis av produkter, og jeg gleder meg utrolig mye til å prøve dem ut, og se om det blir noen forskjell! Passer jo bra nå som sommeren kommer. Klokken ni dro jeg for å trene på Elixia, og det er så deilig på morgenen, for det er nesten ingen der! Er det bare jeg som hater å trene når det er stappfullt og kø på hvert eneste apparat? 

Jordbærsmoothien er min favotitt, forresten,  men alt smaker egentlig veldig godt. Anbefaler alle å prøve dem ut! 

Fikk også kjøpt meg en ny jeans. Jeg har ikke brukt jeansbukser siden åttende klasse, så det var vel på tide. Ganske rart, men jeg har aldri sett på dette som noe behagelig å ha på seg, og jeg har heller aldri syntes at det har sett bra ut på meg selv, men denne gangen ble jeg veldig fornøyd! Disse buksene sitter bra, og er veldig deilige å ha på seg. Cheap Monday selges vel i de fleste klesbutikker, men jeg kjøpte mine hos Mark+Brandy i Sandvika for 499,-.


Nå kom jeg nettopp hjem fra en lang joggetur på Kalvøya. Jeg fant årets første blåveis, dumt jeg ikke tok med kamera! Og ja….jeg er sikker på at jeg var den første som fant 🙂 Helt siden jeg var liten så har mamma og jeg hatt våre hemmelige blåveis steder på Kalvøya, hvor vi har dratt hvert år, og hvis man drar dit tidlig og roter litt i bladene, finner man alltid små, blå blomster. Nå er våren her, dere! 

Har til og med plassert en stor bukett med kirsebærkvister og gåsunger hjemme i leiligheten. Fine kvister!Nå må jeg dra på jobb 🙂 kos dere videre i det fine vår været!

28 kommentarer
  1. Det er så koselig når sola er tilbake og man finner småblomster! Hva har du pleid å bruke hvis du ikke har gått i jeans? 🙂 cheap monday selges ikke i alle butikker forresten 😉 utrolig fine bukser.

  2. Veldig teit av deg å anbefale slankeprodukter til unge jenter som utgjør mesteparten av leserne dine! Takk for meg, din blogg leserbjeg ikke igjen for
   Å si det sånn!

  3. Så fine buksene var 🙂 Bra du fikk teste ut det da, sjokoladen liker jeg veldig godt, men sjokoshaken klarte jeg ikke… Kanskje de andre smakene er bedre da 🙂

  4. hvis målet ditt med nutrislim er å gå ned i vekt, så tviler jeg veldig på at det kommer til å fungere når man er så tynn som deg. Jeg har selv gått på både nutrilett-diett og prøvd ut go123, men legen har sagt det er forgjeves med mindre du er overvektig(noe verken jeg eller du er). Det er masse sukker osv i slike produkter, og når du har sluttet på den kuren, så kommer du til å gå fortere opp i vekt enn hva du har gått ned 🙂
   men lykke til, for all del! 🙂

  5. Vil bare si en ting, siden jeg i utgangspunktet kom inn på bloggen din etter å ha lest et innlegg på bloggen til “Lea Reiff”. Har tittet på innleggene hun pratet om og vil bare si at jeg støtter deg fullt ut. For det første er det helt tragisk av henne og henge seg opp i det og å sitte der og “bedømme” hva som er kunst og ikke, for det andre så dømmer hun utrolig mye. Jeg vet ikke mye om deg eller bloggen din da det er første gang jeg er her inne, men syntes bildene dine var kjempefine og inspirerende og de kan definitivt kalles kunst! Så ville bare gi deg litt støtte, vil tro det er ganske tøft å se et sånt innlegg på en annen blogg og håper du vet at mange også støtter deg 🙂
   Og til slutt, så syntes jeg også du skal vurdere og anmelde henne. Vet det kanskje er et stort skritt og jeg mener ikke at du skal gjøre det for å få masse ut av det, men fordi det hun driver med på bloggen sin der er direkte uthening av deg som person, altså mobbing. Og det er en prinsippsak at ingen burde kunne legge ut sånne innlegg med sånt innhold uten at noen reagerer mener jeg. Virker som om de fleste ikke tenker på at det er mobbing fordi det går over nett, men det er det faktisk, og dersom du føler deg komfortabel med det syntes jeg du burde anmelde det 🙂
   Men uansett, fin blogg, fortsett med det du gjør og vit at det er mange som støtter deg! =)

  6. Du som driver med mat burde vite at kun et godt kosthold og regelmessig trening fungerer for å få ønskede resultater! Slike slankeprodukter er ikke sunne når alt kommer til alt, du risikerer å heller legge på deg. Enig med personen over her, det er tåpelig å anbefale slikt! Gi oss heller sunne matoppskrifter

  7. Syntes ikke du skal snakke om å bruke slankeprodukter, du som sier du sliter med spiseforstyrrelser og poster bilder av kroppen din der bena tyter ut.

  8. kan du værsåsnill blogge litt mindre “i dag har jeg… punktum”? korte setninger med punktum er veldig kjedelig å lese. men jeg liker bloggen din, og du er en utrolig søt jente. bare litt konstruktiv kritikk!

  9. så sykt søtt og koslig! har like bukser som deg, cheap monday er et behagelig jeans-merke 🙂

  10. unnskyld meg men du trenger jo virkelig ikke å spise slike slankeprodukter, venninna mi driver også med det, og hu er kjempe tynn! Jeg blir litt irritert, håper virkelig ikke du synes du er for feit, for det er du virkelig ikke kjempe fin kropp!

  11. hei Nora! Jeg leser bloggen din hver dag! du er kjempe pen og slank!:) skulle ønske jeg så ut som deg….du er kjempe pen!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg