audi a1 diamond edition

Etter jobb i dag dro Ida og jeg på lansering av den nye Audien, og det var kjempekult! Bilen er ikke helt meg, men den var fortsatt veldig pen og stilfull, samtidig som den var enkel. Den er laget for jenter, og det blir kun laget 57 stykker av den.

Den er full av diamanter og pynt, du får til og med en sminkepung av ekte skinn med Guerlain sminke som er verdt mye. Alt var veldig gjennomført og fint, og Audi er jo i tillegg en av de fineste bilene i mine øyne, så jeg ble veldig imponert.


Bilene kommer kun i disse to fargene, som er brun og hvit. Jeg synes den hvite var finest, selv om jeg ellers ikke liker den fargen på biler. Hva synes du?

Jeg er kjempetrøtt og sliten, så jeg må legge meg. I morgen skal jeg på en morsom frokost som jeg kan fortelle om senere. God natt 🙂

3 kommentarer
  1. Hmm, stilig! 🙂 Har kjørt en vanlig A1 fra møller her, men den ble i minste laget for meg, da! 😛 Dritstilig bil da, for all del! Jeg er også audifrelst, og ellers liker jeg VAG-konseptene. (Audi / wolksvagen). Kjører WV for øyeblikket og er storfornøyd 🙂 Må være kult å eige en limited edition-bil! Herre, kjører rundt i det bling-gliset! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg