sexleketøy til frokost

Hei! Herregud, jeg kom hjem først nå, og jeg har vært i Oslo siden klokken åtte i dag tidlig. Det er faktisk helt utrolig å tenke på. Ikke at jeg ikke har hatt det gøy da. 

Dagen startet med en herlig frokost i en toppleilighet på Thon Hotell hvor vi fikk høre om nye sexleketøy og diverse andre ting fra belladot. Det var utrolig morsomt, og vi fikk se mye rart, i tillegg til at vi fikk med en deilig og velfylt goodiebag hjem. 


Alle de forskjellige produktene har forskjellige navn….hils på Bodil, dere! HahaNydelig mat.

Jeg skal vise dere hva jeg fikk i goodiebagen min senere, det var masse spennende saker 🙂


Etter møtet, da klokken var ti, tok Christine og jeg en liten rundtur i Oslo. Vi dro blandt annet innom en utrolig bra kjøkken butikk som heter Culina. De har alt mulig, og siden jeg fikk et gavekort på 1500,- og i tillegg får rabatt fordi jeg jobber på Brasserie France, så fikk jeg en god del med meg, ja…

Senere tok vi bussen opp til St. Hanshaugen for å spise sushi, og etterpå, dra på Pascal for å spise makroner. Ida kom…..


Søte Christine!

….Så ble jeg med Ida hjem for å fikse oss, kose med verdens søteste katt…


…som jeg håper blir frisk snart. Kvelden sluttet på Olivia hvor vi spiste tidenes beste pizza og drakk en kjempegod hvitvin. Det er så utrolig deilig når restaurantene starter med uteservering, det er da det begynner å bli ordentlig vår!Jeg er ubeskrivelig sliten, så jeg legger meg nå. Jeg glemte forresten frisørtimen min i dag, så jeg er nødt til å vente til Lørdag. Dere skal SE den hvite etterveksten min, gud….God natt 🙂

26 kommentarer

Siste innlegg