hei hei

Hei alle sammen! Jeg vet at jeg har vært borte kjempelenge nå og at jeg snart ikke er på topplisten lenger, men jeg har hatt så mye å gjøre, og vært kjempesliten. I går sov jeg hele kvelden, selv om jeg lovte meg selv å blogge masse, og se på jersey Shore……glemmer det alltid. 

I dag stod jeg opp tidlig for å sole meg (!) og for å jogge, noe som var utrolig deilig. SÅ deilig at jeg måtte legge meg og sove da jeg kom hjem igjen. Sommeren kommer fortere enn man tror, og varmen er allerede på plass.

Sensation var kjempebra, selv om jeg mistet den ene (!?) skoen min, så jeg måtte løpe rundt barbeint. Det var også veldig mange rare mennesker der, men hva kan man forvente på slike steder. En syk opplevelse var det ihvertfall, og jeg koste meg masse med mine beste venner! At jeg var hjemme klokken elleve!!!!!! på kvelden var bare fordi jeg hadde vært på farten med ølen i hånden siden klokken ett-to på dagen, så jeg var veldig sliten.. Hva synes dere som var der?

Nå skal jeg hive i meg litt lunsj, og ta en tur ut! I dag skal jeg spise kyllingsalat, som er noe jeg har levd på i det siste. Det er både sunt, godt og billig. Du trenger:

1 salathode
1 agurk
2 tomater
1 pakke kyllingkjøttdeig
1 løk

Stek kjøttdeigen til den er gjennomstekt, og ha opp i løken i passe små biter. Når alt er brunt, smaker du til med pepper og salt. Jeg bruker urtesalt fordi det er sunnere og gir mye mer smak. 

Kutt opp grønnsakene i en bolle, ha i kyllingen når den er litt avkjølt og bland godt.  

23 kommentarer

Siste innlegg