en tidlig sommer

Hei dere! I dag har jeg faktisk bare ligget ute og solt meg hele dagen, og gått en lang tur i skogen sammen med mamma og pappa. Det har vært over tyve grader her i dag, så for meg er det sommer allerede! Jeg har bare løpt rundt i bikini og kost meg, det er så herlig med sol OG ferie samtidig!

I går gikk vi som sagt tur på et sted vi har pleid å gå turer siden jeg var en liten jente, og det er alltid like hyggelig. I går hoppet det faktisk frosker over alt, noe som var uvanlig og veldig rart. De var faktisk OVERALT.


Kjærester!

Hele vannet var dekket med frosker og man kunne høre dem langt unna. “kvakk, kvakk”. Har aldri sett så mange frosker på et sted, før jeg.

I dag har vi vært og besøkt bestefar også, i den fine hagen hans. Det er utenkelig lenge siden jeg var der sist, så det var koselig. Det vekker alltid gamle minner når jeg drar opp dit, særlig når jeg ser det store huset jeg vokste opp i med hele familien, og gaten hvor jeg syklet min første tur.

Hver eneste vår er det alltid like mange blomster i denne hagen, og det er like fint hvert år! Blomsten heter skilla og finnes i de fleste hager, men det er sjelden jeg har sett så mange på et sted. Har dere disse i hagen deres?
Nå skal jeg snart spise middag og ta meg en lang sykkeltur. Det gjorde jeg i går også, og jeg som elsker å sykle, synes at det er noe av det beste man kan gjøre en tidlig sommerkveld. Særlig her hvor jeg verken kjenner noen mennesker, eller steder. Kos dere videre i kveld! I morgen skal jeg hjem, så jeg blogger nok ikke mer før det 🙂

21 kommentarer

Siste innlegg