jeg kan ikke høre noen lyder

Hei! Jeg har gjort så mye i dag, så har ikke fått skrevet noe før nå. Dagene mine har fått en fast rutine, og ikke vet jeg om det er bra. Klokken syv står jeg opp og klokken åtte drar jeg på jobb, klokken seks sover jeg til jeg trener klokken 8-9, og rundt klokken elleve, tolv, sover jeg igjen. Hver eneste dag. Tror dere at man får et bedre liv av rutiner, eller skal jeg prøve å få mer ut av dagene fremover? 

Ellers føler jeg meg ganske så usexy for tiden. Jeg er likblek fordi jeg ikke har fler solkort igjen, og etterveksten har begynt å komme. I tillegg har jeg lagt på meg flere kilo etter russetiden, og jeg er kjempesliten av all jobbingen.

…hjelper ikke så mye at min kjære lavendel har dødd, heller. 
Sjerf/Laura Borghese 

Jeg planlegger å legge ut masse oppskrifter til dere i løpet av en kort tid, men det er noe jeg trenger tid på, så ikke forvent at det kommer ut i morgen. Jeg har også tusen ting i tankene som jeg vil dele med dere, men jeg trenger konsentrasjon og hvile for å få det ned på tastaturet… 

Ellers så elsker jeg å blogge! 

Forresten, tusen hjertelig takk, mine kjære lesere, for alle de koselige kommentarene på sangvideoen min. Ja, det er jeg som synger, for de som ikke TRODDE på det, og jeg synes det er veldig hyggelig at så mange tar seg tid til å skrive ros! 

Nå skal jeg sove også skal jeg….på jobb. Kanskje jeg gjør noe uten om det vanlige i morgen, hvem vet!  Natta 🙂

10 kommentarer
  1. Jeg har litt delte meninger ang dette med rutiner. Jeg både elsker rutiner og hater rutiner.
   Rutiner er kjempefint for da vet man hva man har å forholde seg til. Man legger inn jobb/skole, trening og mat osv og kan feks få en fast og god døgnrytme. Mange fordeler!
   På den annen side elsker jeg det når rutinene brytes! Som når man er på ferie for eksempel! Det er så deilig å bare gi blaffen i alt man “skulle” gjort og bare gjøre som man vil! Ta en spontan tur på kino istedenfor å trene, besøke venner, ta en roadtrip osv.. Da funker rutiner dårlig, men det er deilig og da.. =)
   PS: Likte sangen din..

  2. Hvis du føler du ikke har nok spenning i livet, kan det jo være en fordel å være litt mer spontan i hverdagen. Du kan få gjort mange hyggelige og uventede ting selv om du har en nokså stri timeplan. Jeg har alltid likt rutiner, men de gangene jeg ikke har vært så opptatt av det, har jeg følt at dagene har vært mye mer givende 🙂

  3. Jeg synes du er utrolig vakker, inspirerende, ærlig, skjør (på en flott måte)! Jeg gjenkjenner meg veldig i dine tanker om rutiner i hverdagen, men så lenge du liker rutinene dine (jobb og trening) så er det jo ingenting i veien med rutiner 🙂 OG du er like sexy som alltid, synes jeg 🙂 Du er flott!!

  4. du blir jo ikke likblek av å ikke ta sol på en liten stund. besides hav er galt med å være hvit? rutiner bra, det suger å ikke ha noen..

  5. det er helt ærlig litt slitsomt å lese at du klager på at du har lagt på deg flere kilo, når du er veldig tynn for alderen, trener hver dag og når det dessuten virker som om du ikke spiser så innmari mye. jeg mener, noen få kilo ekstra skader da ikke, iallfall ikke deg. ikke ta det ille opp, men kan godt tenke meg at folk som har bedre grunner til å klage på for mange kilo kjenner et lite spark i mageregionen når de leser det akkurat her. bare en liten opplysning, er ikke vondt ment 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg