blås meg i fjeset

Hallo! I dag har det skjedd masse på jobben, blandt annet så gikk noen av 2. års lærlingene opp til fagprøve i dag, og alle bestod! Det var kjempegode nyheter, og de dårlige er at jeg er den neste ut! Det er jo fortsatt ett år til, men det går fort, og jeg har mye igjen å lære. Gjett om jeg gruer meg! 

Da jeg var ferdig på jobb, gikk jeg ned i restauranten for å få i meg en kjapp matbit mens jeg ventet på toget. Jeg endte opp med dagens forrett, som er hvit asparges suppe og ovnsbakt salmalaks. Det er ganske rart å gå ut av kjøkkenet, og plutselig bli en av gjestene, særlig når jeg må sitte og spise mat jeg selv har laget. Men god var den, og jeg anbefaler den virkelig!  Her er dagens meny;

Aspargessuppe laget på hvite asparges, servert med ovnsbakt salmalaks
Kalveentrecote med portobellosopp, fritert sjalottløk og rødvinssaus
Vellagrede, franske oster
Brasseriets velfylte dessertvogn

Apropos jobben min, Brasserie France. Vi har fått en “fan side” på facebook nå, og jeg vil at så mange som mulig skal oppdage den. Facebook siden vår finner du om du klikker her.


Hvit asparges suppe med ovnsbakt salmalaks – 120 kroner.

Ellers vil jeg bare takke for alle de hjelpende kommentarene jeg fikk på forrige innlegg, og fortelle dere at dere tok riktig! Jeg har endret til RAW, men vet dere hva jeg gjør for å få det tilbake til vanlig format, eller hvordan jeg legger det inn som RAW? Dette er veldig viktig for meg, dere, så være så snill å svar om du vet løsningen. Dere er verdens beste! 

54 kommentarer

Siste innlegg