golden eye

Var visst en liten bloggleser som skrev en litt spydig kommentar i dag, etter min mening, og siden jeg elsker å irritere mennesker som henger seg opp i den minste ting gjennom bloggen min, så BEKLAGER jeg igjen for lite blogging 🙂 Hehe….håper du lærer å ikke bry deg så mye.

Det er som sagt bare to dager igjen før jeg kan begynne å fokusere litt mer på bloggen, så jeg håper dere klarer å følge med til det! Ellers så går det fint, bortsett fra at jeg har vært litt forkjølet, og fått verdens største munnsår INNE i munnen…hater det!

I morgen skal jeg for tredje gang prøve å få tilbake en blond farge på håret mitt, og kanskje jeg får tid til å blogge litt fra iphonen slik at dere kan se resultatet. Håper det blir fint, og jeg gleder meg! Om en uke drar jeg og to veninner til Hellas, så det hadde jo vært fint å få alt klart innen det..


genser/Zara

Nå skal jeg sove godt i sengen min! Kryss fingrene for håret mitt i morgen, da 🙂 Gullunger.

10 kommentarer
  1. Har munnsår inne i munnen jeg og, på verdens merkeligste sted! På den der “strengen” som holder tannkjøttet og overleppa sammen, faen så ekkelt og ikke minst vondt!
   Syns forresten du kler brunt hår bedre, men er vel greit med litt forandring 🙂

  2. *krysser fingrene* – det blir sikkert bra! =)
   La merke til den nevnte kommentaren jeg også og synes det er så unødvendig.. Bra respons fra deg tough, hehe.. =)

  3. Jeg vedder halve livet mitt på at det blir hverken blogging i dag eller i morgen. I så tilfelle er det et under! :p

  4. Du blogger kanskje sjelden, men du blogger sjelden og bra. Er mye bedre det, enn de som oppdaterer og oppdaterer med dårlige og meningsløse innlegg

  5. Det er greit at du ikke blogger, regner med at de fleste med vett i hodet forstår at man ikke kan gjøre alt på hele tiden. Men du slipper da å unnskylde deg 🙂 Verden går ikke under selv om du ikke blogger liksom. Fortsett med flotte bilder du, så er i hvertfall jeg fornøyd. Du var forresten nydelig på håret ! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg