baking og slappe føtter

Hei alle sammen! Dette har vært en merkelig dag. Helt siden klokken seks i dag tidlig lå Marius og jeg i sengen og fulgte med på nyhetene, og jeg fant ut av at en bekjent av meg var en av dem som ble skutt på Utøya. Nå som 80 stykker er funnet drept, er det også større sjanse for at det er fler jeg kjente eller visste hvem var.

Det er helt grusomt.. Selvom jeg ikke var der, forestiller jeg meg hele tiden hvordan det må ha vært å oppleve, og jeg har lest fler blogginnlegg som er skrevet av de som overlevde. Det har gått hardt inn på alle, og jeg tenker på dere alle hele tiden! Anbefaler alle å lese, spesielt denne. Dere kan også holde hender med resten av verden, ved å gå inn på denne lenken og skrive inn i feltene.

I dag har jeg ikke vært på jobb, fordi jeg ikke hadde lyst til å gå rundt i sentrum. Alt er  bare helt forvirrende, så jeg holdt meg hjemme. Jeg har ryddet litt, og nå har jeg nettopp laget knekkebrød som står i ovnen. Ikke har jeg lyst til å legge meg heller, så det blir nok en lang natt med mange filmer og tekopper. Det har vært et fryktelig regnvær i dag også, så jeg håper på sol i morgen! Er så typisk at det bare blir regn nå som jeg har to ukers ferie, hehe.Ringer/Cecilie Melli & kjøpt i bod    Jumpsuit/Lace  Sko/Acne Magnolia

I hele kveld har jeg sittet hjemme i leiligheten og slappet av. Jeg har laget utallige cupcakes med mange forskjellige smaker, og når frostingen er ferdig i morgen tidlig, skal jeg ha det gøy med å pynte dem. Å bake kaker som jeg kan pynte er det morsomste jeg vet om, og det får vekk alle andre tanker.

Oppskrifter og bilder legger jeg ut i morgen 🙂

17 kommentarer

Siste innlegg