vi må hjelpe hverandre

Fikk en veldig søt kommentar fra en nitten år gammel jente i dag, som heter Connie Regina og som kommer fra Askim. I forbinnelse med det som hendte på Utøya, har hun kommet med en veldig bra plan på bloggen sin, og ville derfor at jeg skulle dele dette med resten av dere!

Planen går utpå at så mange som mulig kommenterer på et innlegg hun har laget, og for hver eneste kommentar hun får, gir hun to kroner til “Utøya”.

“For hver eneste kommentar jeg får, skal jeg gi to kr til Utøya. Pluss at jeg gir 200kr fra meg selv. Reparasjonene der kommer på ca 15-20 millioner, så alle som hjelper til blir satt pris på. Grunnen til at jeg ikke bare gir 5000 selv, er at jeg vil at det norske folk også skal bidra med hjelp.”Hun forteller også at dette ikke er noen form for reklame for hennes egen blogg, og siden dette går til en veldig god og viktig sak, oppfordrer jeg alle til å kommentere! Synes dere ikke dette var fint gjort?:)

Du finner innlegget ved å trykke her.

21 kommentarer
  1. Jeg er ikke kynisk, kald eller en idioit, men jeg mener at om folk først har lyst til å hjelpe, så burde de tenke seg litt om først. Hvor informasjonen om at oppbyggingen av utøya koster 20 mill kr kommer fra vet jeg ikke, men jeg tviler sterkt på det. Dessuten blir jeg overrasket over at folk ikke forstår at privat og statlig eiendom er forsikret? AUF får ikke kjøpe en eiendom med bebyggelse uten å forsikre den. Regjeringskvartalet er også forsikret. Hvor disse pengene går lurer jeg på. Går det til AUFs konto så er det bare koselig, de resterende medlemmene kan godt bruke pengene på koselige aktiviteter sammen, har ikke noe i mot det, men da kan man si det. Har sett grupper på facebook der man mener at det burde samles inn penger til å dekke kostnader til psykisk hjelp for de overlevende. Jeg blir flau over at folk ikke vet at å få dette gratis er en selvfølge i Norge.. De som man heller burde samle inn penger til, er de pårørende som sitter igjen med til sammen over 70 begravelser. En begravelse koster mellom 50 000 og 100 000. Hjelp heller privatpersonene ..

  2. naw, den setningen på bildet. Det var en venninne av meg som faktisk twittret det, og så begynte alle med det etter det. Vg sporet det til og med tilbake til henne

  3. Jeg er stolt av å være norsk, oppvokst i norge og født i norge når noe rammer oss må vi stå sammen! Jeg sender mange klemmer til alle i Norge!

  4. Hei! skal flytte til Oslo nå, og lurte på om du kunne laget en Oslo-guide? 🙂 Med ting du liker osv…

  5. Får det inntrykket fra bloggen din at du er utrolig falsk. Du lyver masse, og du virker rett og slett veldig ulykkelig med deg selv. Utseendet er heller ikke noe og skryte av, just sayin’. Med tanke på at du syns du selv er verdens fineste.

  6. ..: vet ikke helt hva jeg skulle ha løyet om her, men 🙂 det er litt morsomt at du både mener at jeg er ulykkelig med meg selv, og i tillegg tror jeg er verdens vakreste? men tusen takk!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg