kneipp produkter

For noen dager siden fikk jeg en stor pakke fra Kneipp i posten, med to produkter jeg skulle teste ut. Det var shower gel og body lotion, og begge skal vist være avslappende.

Kneipp er et naturlig hudpleiemerke som kommer fra Tyskland. Denne nye serien er NaTrue sertifisert, som betyr at det er helt naturlig, og luktene er Jasmine & Argan, som jeg fikk, og Sitrongress og Oliven. 

De lukter utrolig godt begge to. Dusjsåpen er kjempedeilig, men kremen er min favoritt. Den er kjempedeilig å smøre ut, klistrer ikke, og lukter helt fantastisk! i tillegg så er begge flaskene veldig store, så de kommer nok til å vare en stund.


sponset av kneipp

Anbefaler disse på det høyeste! Gå inn på www.kneipp.se for mer info og fler produkter. 

6 kommentarer
  1. Du kler sånne jakker utrolig godt!
   Men jeg lurte på om du kanskje kunne legge ut de bildene fra det fine jentebadet? Altså på det huset du var med jobben 🙂 Er så spent!!!

  2. hei jeg lurte på om du kunne stemme på Grim ungdom skole i en sånn konkuranse. hvis vi vinner får vi besøk av erik og kriss. Det har vært så mye negativt snakk om grim så det hadde vært gøy hvis vi hadde fått denne konserten:-) http://p3.no/vi-trenger-din-stemme/
   Hvis du vil så kan du legge dette ut på bloggen, men det bestemmer du selfølgelig selv:-) avstemningen slutter 9 september:-D be også vennene dine til å stemme:-) tuuuusen takk:-D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg