klokken tikker

Hallo! Klokken er halv to snart, og her ligger jeg og har nettopp åpnet øynene. Sånn er det å være tilbake på jobb, å ikke være i seng før halv to hver natt….da sover man lenge. Om en time er jeg på toget til jobb, nok en gang, og for å være ærlig, så er det kjempedeilig. Jeg er glad i å jobbe, og tanken på å ligge i sofaen en uke til, får meg til å gjøre hva som helst annet! Vi har fått en helt ny meny på Brasserie France, og siden jeg ikke kunne noe av den da jeg kom i går, var det litt forvirrende, men det gikk heldigvis bra. 

Menyen er forresten kjempegod, jeg kan skrive mer om den senere!

 

genser/zara   tights/bik bok

…Jeg har ikke fått trent siden Søndag fordi jeg bare har sovet eller jobbet, og det er ikke bare kroppen min som trenger å strammes opp, akkurat. Leiligheten min ser ut som….ja, jeg vet ikke hva, så i morgen blir det masse trening og skikkelig vasking her hjemme! 

Jeg river meg forresten hardt i håret fordi jeg gikk glipp av Adidas visningen i dag… Jeg har gledet meg så mye, men glemte det helt, så det var jo utrolig dumt! 🙂 

Nå må jeg drikke opp den deilige smoothien jeg har laget meg, og kle på meg, før jeg løper ut døren! Ha en flott dag, da dere 🙂 Kos dere i høstsolen! 

16 kommentarer

Siste innlegg