gule blader og kalde føtter

 Mange av dere spør meg om hva jeg har tenkt til å gå med, kjøpe og fokusere på når det gjelder denne høsten og klær. Jeg har bestemt meg for å gå for magefølelsen og beholde mine favoritter, bare i en litt “varmere” variant. 

Den første yndlingen denne høsten er store ullgensere, eller ulljakker. Jeg klarer meg ikke uten! Enten knæsje farger, eller lyse.  


Strømper er alltid en slager, og denne gangen går jeg for tynne strømper med mønster. Det kan gjøre mye med et ellers kjedelig antrekk! 

Ringene skal selvfølgelig være på plass, slik som det har vært hele året rundt. Det går aldri av moten, uansett. Jeg elsker store ringer med detaljer, som foreksempel store stener eller dyr. 

Jeg kommer til å gå med pels når det blir kaldere ute, men det blir kun den pelsen jeg har arvet av familien. For de som ikke har slikt, anbefaler jeg å kjøpe falsk pels. Du vil føle at du går i den med god samvittighet, samtidig som det er like fint, og like varmt!

Lyse blondergensere er også noe jeg har falt helt for, eller generelt gensere med små hull og mønstre. Det er både søtt, elegant og fint på en gang, og man kan bruke det til alt! 

Paljetter er det jeg har blitt mest forelsket i nå i det siste, og kjøper nesten alt jeg ser som skinner og glitrer. Det er det fineste som finnes, og det får en hvilken som helst jente til å se ut som en drøm. 


Skjorter har jeg sjelden brukt, men siden det er et plagg som blir mer og mer populært, har jeg lovet meg selv å bli flinkere til å bruke det! 

Jeg vil også gå for store detaljer, som denne sløyfen! Både i håret, og på klær. 

Jeg løper fortsatt rundt i svarte skinnboots og converse, og har rett og slett ikke hatt så mye tid til å tenke på å kjøpe meg nytt fottøy. Det er for kaldt for småsko, og siden skapet mitt er fullt av både høye hæler og fine wedges, skal jeg starte med det. Kanskje jeg også kjøper meg ett annet par senere. Når snøen kommer skal jeg selvfølgelig bruke Uggs, fordi det er både er varmt og komfortabelt. Ikke så kledelig, synes jeg, men det er de vinterskoene jeg sverger til.

Høstjakken er det vanskeligste å finne, for det finnes så mye fint der ute. Jeg har sett ett par som jeg vil ha, men de er dessverre for dyre å investere i nå som jeg skal ha så mye annet. Beige er ihvertfall fargen jeg vil gå for! Jeg har jo både Parajumperjakken min som jeg kan bruke når det kun er kjørlig, og en haug med små vindjakker, skinnjakker og pelsjakker, så dette er nok ikke det første jeg vil kjøpe, selvom jakken er noe av det viktigste! 

Som dere ser så er favorittfargene mine på plass, og de vil nok følge meg i mange år fremover. Jeg er ikke en jente som liker sterke farger, så jeg vil nok holde meg til beige, veldig lyse farger, svart, brunt, grått og hvitt. Store sjerf er også et must for meg, og en lue eller pannebånd. Jeg kan vise dere flere tilbehør senere! 

Blonder, detaljer, glitter, paljetter og ull er favorittene denne høsten! Hva er din? 

20 kommentarer

Siste innlegg