jeans

Hei dere! Nå har jeg nettopp vasket og ryddet leiligheten, og skal straks på jobb. Det var hviledag i dag, så jeg har ikke trent, bare ligget i sengen og slappet av. Det er så mye stress for tiden! Mye å gjøre på jobben, store invitasjoner jeg må si nei til, som i morgen – det er så mye jeg ikke vil gå glipp av! Det er det verste med å jobbe på kvelden. 

Har hatt vondt i brystet og i hjertet de siste dagene også, så jeg er veldig redd for at det er noe alvorlig! Noen av dere som har opplevd noe sånt før? At dere våkner av hjertebank, og at det virker som at noen står på brystet deres? Skikkelig ubehagelig! 

For litt siden lånte jeg en jeansjakke av en veninne, men da jeg var på hytta med mamma, fant jeg min egen som jeg hadde hengt innerst i skapet. Det er så gøy å finne gamle klær du egentlig hadde glemt! bånd h&m / jakke vintage

Nå skal jeg på jobb, nok en gang…Kos dere videre i dag, og ikke glem at dere fortsatt kan delta i konkurransen under 🙂

27 kommentarer
  1. Jeg har slitt mye med dette med hjertebank, og det ble så ille at jeg til slutt måtte dra til legen for å få sjekket opp hva dette kunne være for noe. Faren min og farfar har også slitt med dette, men det er pga en liten hjertefeil, så jeg var jo redd for at jeg kunne ha arvet det samme. Men så kom jeg til legen da, og tok prøver og bilder, men det viste seg at det var ikke noe galt. Det skyldes ofte stress, noe jeg lett kunne tro på med tanke på hvor mye som foregikk på den tiden. Mens nå er jeg ikke spesielt plaget med det lenger, kun en gang i blant. Men hvis det fortsetter intenst i en lengre periode, så ville jeg ha sjekket det opp uansett 🙂

  2. Jaa, jeg hadde det for et år siden, var jæækla vondt, dro inn og sjekka og alt, viste seg at det var hjerteklaff, altså at jeg hadde en “ekstra string” i hjertet som gjorde at det banka ekstra fort og gjorde veldig vondt i perioder.
   Til slutt måtte jeg operere, noe som gikk veldig bra, og nå er jeg kvitt det 🙂 hvis det forsetter må du bare kontakte lege!

  3. tror det du har heter hjerteklapp, helt ufarlig, jeg har det ganske ofte faktisk, men fordi det ligger i familien, men det er bare uregelmessig hjerterytme, du kan få det om du stresser mye og sånn! ja som du sier, kjennes som om noen står på brystet ditt på en måte når du puster inn og at hjertet liksom hopper. Men vet jo ikke da, men om det er veldig ubehagelig og mye, kan du jo snakke med legen din:)

  4. Hei Nora, jeg vil ikke skremme deg med dette jeg sier nå.
   Hvis det er sånn at du våkner mitt på natten fordi det er som om noen sitter oppe på brystet ditt og det gjør slik at du sliter med å puste litt, grunnen til at du får vondt i hjertet er fordi noen faktisk sitter på brystet ditt eller presser ned på brystet.
   Hjemme hos meg så har vi slitt med at det er “noen” her, altså vi ser dem ikke men man merker det og rare ting skjer.
   Så får rundt et halvt år siden så hadde jeg akkuratt det samme, frem til hun damen kom å sa hva som var greia. Det er altså en demon eller ånd(kall det hva du vil) den setter seg ikke på deg, men den presser brystet ned, ikke nødvendigvis for å være slem men kanskje fordi den vil at du skal gjøre noe; feks kanskje du lenge har villet si noe til en person, men ikke gjort det. Da kan det være måten den sier ifra at du må fingern ut av ræva.
   Hvis du ikke tror på sånne ting som jeg sier altså ånder osv, så skjønner jeg at du sikkert syns jeg virker som en psycho eller noe sånt, heheh
   Men bare sier at det er en liiiten mulighet for at det er greia, hvertfall hvis du har følt at det er noen i leiligheten din. Og selv om den er ny så betyr det ingenting! De kan følge etter deg, men husk at den som følger deg kan være feks oldemoren din eller bestemor/bestefar som vil passe på deg:) eller så kan det jo være noe annet da, ville bare si ifra at jeg har hatt det samme og da var det ikke noe alvorlig:)

  5. du tror ikke det kommer av stress da? jeg var hos legen for noe lignende for en liten stund siden, og da var det mye pga stress.. men dra til legen sånn at du får ordnet det!
   også synes jeg du er så fin : )

  6. jeg tror kanskje du legger for mye press på deg selv. hvis du har for store forventninger til hva du skal rekke over, vil du aldri bli fornøyd, og du kan aldri please alle. tror det kan være lurt å tenke over om en invtiasjon, treningsøkt etc er noe du gjør fordi du må eller fordi du orker eller faktsik har tid, råd etc akkurat nå. ikke slit deg ut. om det presser på brystet kan det være tegn på angst som kommer av stress. slapp av og takk nei til ting, samt tenk mindre. ikke bekymre deg. det er for sent om du først møter veggen

  7. Hjertebank kan komme av stress, uro eller lignende. Jeg fikk det mye da jeg var deprimert og spiseforstyrret. Det kan også komme av angst, det trenger ikke være en angst som du vet om, men noe som ligger der og plager deg ubevisst. Dette er ikke noe å bekymre seg for har jeg fått beskjed om, da det bare vil gjøre det verre. Prøv å tenke på noe annet, gjør hyggelige ting og slapp av. Det går over 🙂

  8. Som du sa en gang, at du slet med at du i perioder ikke spiste noenting, og i andre for mye, om jeg ikke tar feil? At kroppen aldri får vendt seg til et matmønster og hele tiden er i forandring, kan ta på. Ellers så kan det være stress, eller at du har trent for hardt.

  9. Det høres ut som symptomer man får når man er stresset, men det kan jo selvfølgelig skyldes noe annet også. Jeg hadde kraftig hjertebank en periode da jeg slet med jernmangel, så jeg begynte å gå på jerntabletter, og nå er er den ubehagelige hjertebanken helt borte. Jeg vil nok anbefale deg å ta en tur til legen for å finne ut hva som ligger bak. Håper det blir bedre snart. 🙂

  10. jeg har akkurat det samme.. og merker nå at jeg får det ekstra mye om jeg spiser matvarer med mye karbohydrater i. som foreksepmel kornblanding, brød, pasta, ris, godteri osv. du kan eventuelt gjøre et forsøk med å ikke spise karbohydrater over en liten periode, og sjekke om det blir bedre 🙂 vet hvor utrolig ubehagelig det er. var selv til lege og hjertespesialist, men alt var som det skulle være!

  11. Det er veldig vanlig for unge personer å få vondt i brystet og ha hjertebank. Slet veldig mye med smerter jeg også, ble jo redd for at det var noe alvorlig! Legen min fant for ut at det ikke var noe galt med hjertet mitt, jeg hadde bare vondt i musklene rundt. Så hjertebanken skyldtes hormoner/redd for at det var noe galt med hjertet, og smertene i brystet skyldes at jeg sikkert hadde sovnet i en rar stilling. Anbefaler å snakke med legen uansett, da slipper man å være redd for at det er noe galt, som det jo oftest ikke er! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg