skjønnhetssøvn

Hei igjen! Nå er jeg dritsliten for å si det mildt, og vil bare krabbe under dynen og sove til helgen er over. Uheldigvis skal jeg jobbe i morgen kveld, så vi får krysse fingrene for at de fleste i Oslo by har reist på ferie, og at det blir en rolig kveld. 

Dagen i dag startet med en times trening, hvor jeg kun trente mage og ben. Leggene mine fikk virkelig gjennomgå, og jeg kan ikke huske sist jeg har vært så støl, haha! Herregud, føles som at kjøttet revner fra benet når jeg går. Man må vel lide for skjønnheten, er det ikke det man pleier å si?………

Uansett, til tross for det, har dette vært en bra dag. Jeg har fått ryddet så utrolig mye her hjemme, og fått vekk masse fra klesskapet mitt, som skriker etter nye klær. Deilig å få vekk sommerklær som man ikke trenger nå, slik at det blir plass til masse nye høstklær! Er det noen av dere som også har et slikt system, eller har dere alle klærne inne i skapet hele året rundt?  Dette er den perfekte høstgenseren, selv om den er utrolig lang og stor. Fikk den i en goodiebag da jeg var på en åpning av en ny butikk på Steen og strøm i fjor! Fra Line of Oslo!

Mange av dere sier forresten at jeg var mye bedre til å skrive disse “tekstene” mine før, og at dere savner dem. Jeg elsker å skrive for dere, og dere aner ikke hvor mange tanker og følelser jeg har inne i meg som jeg bare vil skrive ned med en gang….Men jeg har hatt så utrolig skrivesperre i det siste. Det har vært flere sene kvelder hvor jeg har prøvd og prøvd, men jeg klarer verken starte, slutte eller beskrive. Så vet dere det, at jeg ikke har sluttet fordi jeg ville 🙂 Det kommer nok noe ut av meg snart, skal dere se. Setter ihvertfall stor pris på at dere liker det jeg gir dere!

Nå har jeg nettopp dusjet, så da står sengen for tur. I morgen er det opp tidlig for å løpe en tur, og handle inn litt nytt til klesskapet 🙂 deilig med lønn! Kos dere videre! Kanskje jeg rekker å blogge før jobb, men siden jeg starter ett og jobber i ti timer, så kan jeg ikke love noe. Ønsk meg lykke til!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg