blue valentine

Hallo! Dagen i dag startet med en utrolig hodepine, og en leilighet full av tomme ølflasker, tomme chips poser og annet rot som man gruer seg til å rydde opp etter en lang og hard kveld. Var veldig gøy i går, og hadde det ekstra bra fordi det var med venner!

Ja, som dere skjønner er jeg veldig sliten, noe jeg alltid blir etter å ha drukket. Har egentlig bare slappet av i hele dag, bortsett fra en times trening. Elsker å trene på søndager, ikke spør hvorfor!

Nå har jeg akkurat dusjet, tatt hårkur som jeg skal skrive mer om i morgen, og lagt meg ned i sofaen med data og en stor kopp vaniljete. Er så deilig å ikke ha noe å gjøre, og særlig å tenke på at jeg har fri i morgen også!

Vaniljete med kanelstang og honning er det beste og mest beroliggende som finnes etter en treningsøkt!

Nå skal jeg gjøre klar en konkurranse til dere som kommer ut i morgen, også skal jeg til Marius for å sove. Kos dere videre!

7 kommentarer
  1. Liker at du er deg selv, og ikke minst den fine bloggen din 🙂 Må hvertfall innom 2 ganger i løpet av dagen, for å se om du har gjort noe nytt her inne! Du skiller deg ut, å det liker jeg utrolig godt. Bra du ikke er som andre 🙂

  2. Elsker bloggen din. Høres ut som om du er hardtarbeidende og flink, men samtidig klarer å kose deg og leve livet. Det er i hvert fall det jeg har inntrykk av. Det er en fin kombinasjon 🙂 Jeg lurte forresten på om du kunne ha laget et innlegg hvor du viser oss dine favorittprodukter til ansikt, hår og kropp? Hadde vært morsomt! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg