vinn rettetang fra remington

Hei igjen! Nå nærmer julen seg, og da er det perfekt å ha en konkurranse. En liten julegave til dere må jeg jo gi, så snille som dere har vært i år.

Denne gangen er konkurransen litt annerledes, men premien er virkelig flott, altså. Det er en rettetang fra Remington’s nye lansering, og den er helt fantastisk!

Siden det er jul og det er tid for å gi hverandre kjærlighet, er konkurransen ganske enkel. Alt dere trenger å gjøre, er å skrive en kommentar med hva dere liker ved bloggen min, hvorfor dere leser den, eller hva som får dere til å lese den. Jeg kommer til å trekke en helt tilfeldig vinner som stikker av med rettetangen, og derfor er det lov til å kommentere så mange ganger man vil! Da er det større sjanse for deg å vinne.


Jeg håper det kommer mange hyggelige kommentarer! Lykke til alle sammen 🙂

294 kommentarer
  1. Nora! La meg begynne og si at bloggen din er unik! Awesome bilder, og kule tekster! Det kribler i magen hver gang jeg er inne og ser en ny overskrift! God jul ! 🙂

  2. Hei! Det jeg liker ved bloggen din er at du er så oppriktig og ærlig. Du virker ikke selvopptatt, men jordnær og søt.

  3. Jeg klikker meg inn på bloggen din fordi du ikke later som at du gjør noe hele tiden, du er ikke redd for og si at du slapper av og bare har en kosekveld med kjæresten. Dessuten er du nydelig

  4. Jeg henter ofte inspirasjon på bloggen din, og du har en interessant hverdag! Jeg liker at du har et normalt forhold til mat og samtidig ser tynn og sunn ut. Du virker som en hyggelig jente som jeg lett kunne blitt venninne med. Klesstilen din er også muy bièn.

  5. liker at du er så ærlig og skriver variert! Leser bloggen av samme grunn. + at jeg digger stilen din! Og du bor rett ved meg:))

  6. Jeg liker å lese bloggen din fordi den ikke er som alle de andre kjedelige rosabloggerne som blogger om det samme hele tiden. Jeg liker også at du blogger om mat, og har med forskjellige oppskrifter på hvordan man skal lage det, og jeg elsker at bildene dine er anderledes.

  7. Hei lille venn!
   Jeg liker bloggen din svært godt fordi du ikke er en “rosablogger”. Du er mer saklig og innleggene dine er mer preget av folks normale hverdagsliv. Å lese blogger om sushispising og shopping blir veldig kjedelig og “normalt” i lengden. Derfor blir jeg virkelig glad av å lese bloggen din!

  8. Hei Nora 🙂 Har fulgt deg på bloglovin så lenge jeg kan huske, og har lest hvert eneste innlegg siden da. Både du og bloggen din er utrolig inspirerende, og det er den største grunnen til at jeg er fast leser hos deg 🙂

  9. jeg leser bloggen din fordi den er så ekte, og du prøver ikke å fremstå som perfekt. du viser feilene dine, som gjør at man kan kjenne seg igjen i deg

  10. Begynte først å lese bloggen din for du virkelt veldig søt og du hadde mange fine bilder og innlegg, men nå er jeg avhengig av å lese om din hverdag osv. Du er virkelig en ærlig og søt person som man blir fort gla i! 😀

  11. Det jeg liker best er de fine bildene dine, inspirasjonen man får, og ikke minst de gode oppskriftene du legger ut! Prøvde en av smoothiene dine en gang, favoritt!

  12. Nå har jeg lest bloggen din i to år og kommer helt klart til å forstette med det:) Det første jeg la merke til er de fine bildene, av deg og alt mulig annet. Du gjør mye flott ut av bildene og du ser helt fantastisk ut. Jeg ble og blir fortsatt veldig inspirert av bildene dine. Når det kommer til det du skriver blir man bedre kjent med deg. Du forteller hvordan DU HAR DET og ikke hvor grønt du har spist, hvor mye du har trent og hva du har kjøpt. Eller, jo du gjør vel egentlig det, da. Men det er ikke like voldsomt som hos rosabloggerne. Det er i en mer interessant og virkelig grad. Ikke pushet frem med alt det andre perfekte.
   Jeg synes heller at deg og din blogg er mer tilnærmet perfekt 🙂

  13. Hei! 🙂
   Jeg leser bloggen din rett og slett på bakgrunn av bildene du tar; de fungerer som en kjempeinspirasjon for meg. Jeg er ikke fotograf selv eller har interesserer innenfor det “området”, men bildene dine sier mer enn tusen ord, og formidler sterke følelser og muligens også litt “gjemte beskjeder/temaer” som du er opptatt av! Er i hvert fall slik jeg oppfatter det.
   Ha en fin jul!
   Hilsen Benedikte.

  14. jeg leser bloggen din fordi du er ekte:) Du skriver ikke for andres skyld, men for din egen skyld- og det er helt fantastisk å lese tekstene dine 🙂 Du er liksom .. menneskelig. Og det liker jeg!

  15. Hei Nora!
   Jeg leser bloggen din fordi den er spesiell og original. Du er ikke som alle andre, skriver bra og tar utrolig fine/kule bilder. Også er jeg også veldig glad i å lage mat da, så liker at du deler oppskrifter osv med oss lesere innimellom!
   Ønsker deg en god jul! 🙂

  16. Jeg leser den, fordi den skiller ut. Liker spesielt bildeseriene du bruker å ha, fordi det er ingen som gjør det så bra som du av bloggerne 🙂

  17. Jeg liker bloggen din fordi du skriver variert og legger ut herlige bilder. Jeg får masse inspirasjon fra deg!

  18. Liker alt ved bloggen din! vært fast leser siden jeg oppdaget bloggen gjennom Google for snart 3 år siden da jeg skulle søke opp selvbruieng… heh..
   blir like gald hver gang det kommer et nytt innlegg! liker at du ikke er en typisk rosablogger, og måten du skiller deg ut fra mengden på på en positiv måte! og ikke minst er du utrolig vakker også!
   lykke til videre, og god jul, Nora 🙂

  19. jeg liker at at du er så inspirerende, og skriver så fint! Elsker innlegg med litt dype tekster, også er du jo så pen 🙂

  20. jeg liker at at du er så inspirerende, og skriver så fint! Elsker innlegg med litt dype tekster, også er du jo så pen :-))

  21. jeg liker at at du er så inspirerende, og skriver så fint! Elsker innlegg med litt dype tekster, også er du jo så pen :- )

  22. Hei! Jeg leser bloggen din mye på grunn av bildene du tar. De er veldig gjennomførte i form av farger og skarphet, synes jeg. Savner kanskje litt mer farger noen ganger – men det er jo en smakssak. Så er det jo også sånn at verden ikke alltid gir en farger å knipse – og du har jo en veldig realistisk blogg. Tommel opp!

  23. Hei Nora 🙂
   Besøker bloggen din daglig via blogglovin.com, veldig grei ordning hehe!
   Det jeg liker, jeg kan vell heller begynne med det jeg elsker ved bloggen din. Det er ærligheten og hvordan du stripper ned tabu og ting de fleste tenker på og kan forholde seg til. Det er alltid like koselig å sitte seg ned å lese og se alle bildene. Skulle ønske du postet enda flere bilder!.
   Du gjør deg sårbar for alle og inviterer oss inn i live ditt. Det er utrolig modig gjort av deg syntes jeg. Jeg skulle mange ganger selv ønske at jeg hadde en blogg, en så bra som din. Som alle ville lese og som kunne glede slik denne bloggen gleder meg :). Stå på videre Nora. Håper du aldri går lei og at bloggen holder seg like bra som du har bygget den opp.
   God jul & godt nyttår
   Mvh <3

  24. Jeg liker bloggen din fordi du tar så fine bilder og skriver som ei skikkelig jente! Når du skriver om Marius, inspirerer du meg masse 😀 du er ei så nydelig jente!

  25. Hei nora. Har egentlig lest bloggen din i over 1 år nå, men jeg har ikke oppdaget skjønnheten av bloggen din før denne siste måneden,etter det har jeg gått gjennom hver eneste innlegg av deg, helt siden 2009 ! så mye elsker jeg bloggen din. Du inspirere meg, du inspirere meg til å bare blogge som jeg vil , og være meg selv rund bloggen og mennesker i livet mitt. Du inspirere meg til å følge drømmene mine og å bli en bedre blogger. Ville bare si tussen takk for det. <3 du må aldri forandre deg , jeg digger deg !

  26. Du gir meg så inspirasjon med sangene dine, utseende ditt, innleggene dine, stilen din(amazing!!) og ikke minst bildene! Du skriver bra, og de innleggene du har virker det som om du bruker tid på:) Inspirasjonskilde helt gjennom, er det du er! Takk for alle fine opplevelser du gir meg av innleggene dine<3

  27. Du gir meg så inspirasjon med sangene dine, utseende ditt, innleggene dine, stilen din(amazing!!) og ikke minst bildene! Du skriver bra, og de innleggene du har virker det som om du bruker tid på:) Inspirasjonskilde helt gjennom, er det du er! Takk for alle fine opplevelser du gir meg av innleggene dine<3 fantastiske deg, Nora!

  28. Du gir meg så inspirasjon med sangene dine, utseende ditt, innleggene dine, stilen din(amazing!!) og ikke minst bildene! Du skriver bra, og de innleggene du har virker det som om du bruker tid på:) Inspirasjonskilde helt gjennom, er det du er! Takk for alle fine opplevelser du gir meg av innleggene dine<3 DU STRÅLER

  29. Jeg liker bloggen din fordi den er annerledes. Du skiller deg ut på så mange måter. Du har en fantastisk fin stil, skriver fine tekster – både om hverdagslige gjøremål og om hva som skjer i hodet ditt, i tillegg til at du legger ut bilder som ikke andre bloggeres bilder kan måle seg med. Jeg liker rett og slett bloggen din fordi den skiller seg ut på en positiv måte. Dette er ikke bare en blogg i mengden:-) Keep up the good work!

  30. Mitt første uttrykk fra bloggen er at den er oversiktlig og ryddig, noe som jeg liker. Jeg liker også bildene. Det er ikke for mange, noe som jeg har sett på mange andre blogger. Du skriver også når du egentlig ikke gjør noe annet enn å slappe av i stedet for å ikke skrive noe i det hele tatt.

  31. du inspirerer med alt fra gode mat oppskrifter til søte klesplagg og topper det hele med dype tekster 🙂

  32. Tekstene dine er utrolig fine og inspirerende. Jeg elsker stilen din, utseendet ditt, og måten du utrykker deg på. Personlig syns jeg du er en av de beste bloggerne, du er ingen vanlig ”rosa-blogger”, which i love! vakkre, vakkre deg!

  33. Bloggen din er utrolig fin. Det jeg liker at du klarer å uttrykke deg selv gjennom hva du skriver, og bildene du tar. For meg blir den mer personlig, og jeg føler jeg blir litt mer kjent med hvem du er, enn mange andre blogger. Når du skriver er du ofte veldig reflektert, og jeg har ofte sitter og “tenkt på livet” etter å ha lest noen av tekstene dine. Jeg syns du også har en veldig fin stil, så de mer overfladiske innleggene er til stor inspirasjon.
   Helt enkelt og greit, bloggen din gjør meg glad. Det er det beste! 🙂

  34. Jeg leser bloggen din fordi den er interessant og den skiller seg ut. Du har fine bilder, har kvalitet i måten du skriver på, og du er ikke redd for å gjøre det DU har lyst til. Dette er noe som virkelig inspirerer, sikker ikke bare meg, men også mange andre der ute! Bloggen din har på en måte blitt tvserien jeg bare MÅ følge med på 🙂 Keep going the good work!

  35. Du gir meg og helt sikkert mange andre masse inspirasjon! Du har fine og kule bilder, fin stil, skriver bra, og mat oppskriftene er også kjempe bra og putte inn på bloggen innimellom 🙂 På noen innlegg merker man at du har brukt ekstra tid og fordypet deg ekstra mye, og de elsker jeg spesielt! Fortsett å blogg, ellers blir nok mange lei seg

  36. Du er utrolig pen og virker som en ærlig og oppriktig person. Liker bloggen din fordi den er jentete uten å være en helt overfladisk rosablogg.

  37. jeg elsker bildene dine og de tankene du deler! også at du tørr å være åpen, men allikevel uten å blotte deg for verden. du legger igjen tekster, setninger, overskrifter og bilder som får oss til lure på hvem og hva du egentlig mener. jeg leser den rett og slett fordi jeg liker den skikkelig godt og fordi jeg finner det inspirerende. du er ikke som alle andre, og det liker jeg! har lest bloggen din i mange år, og har aldri sluttet.

  38. Hei Nora 😀 Jeg er innom bloggen din hver dag, for å se om du har opdatert den! Like gøy hver gang det er noe nytt å se, enten det er bilder, sanger eller bare tekst. Du har et nydelig utseende, en inspirerende stil, og du er fantastisk flink til å skrive! Bildene dine på bloggen er også utrolig fine! Tekstene dine er dype og reflekterte, og det virker som du tar deg god tid når du skal publisere noe, for å gjøre det akkurat så spesielt som det er. Du er til stor inspirasjon, og jeg kommer til å følge bloggen din hele tiden fremover 🙂 God jul, herlige Nora 😀

  39. jeg leser bloggen din av den enkle grunn at du er så inspirerende! alle tekstene dine, og ikke minst bildene. elsker stilen din også btw, du er helt nydelig. samtidig som du er pen på utsiden virker du så god på innsiden også. snill og søt 🙂

  40. Leser bloggen din rett og slett fordi du virker som en herlig person. Du er pen, skriver bra og har nydelige bilder! Ha en fin mandag, Nora 🙂

  41. Det jeg liker med bloggen din er at den er annerledes enn de andre toppbloggerne. Du framstiller ikke livet ditt som perfekt, og viser føleser gjennom bilder og tekst. Du tar utrolig kule, inspierende og fine bilder.

  42. Jeg leser blogger for inspo, og besøker din blogg hver eneste dag. Du virker snill og genuin. Du virker heller ikke som om du er redd for å være deg selv og det synes jeg er tøft! På bloggen din er det også mye fine bilder å se, de er ikke slik som alle andre har. + du har mye gode mattips –> det elsker jeg! Stå på videre Nora og ha en riktig god jul 🙂

  43. Jeg leser bloggen din fordi den er veldig spesiell, på en fin måte da! Det er denne bloggen som skiller seg ut fra de andre bloggene jeg følger fast, selv om jeg kanskje liker å følge med på disse såkalte “rosabloggerne” klarer jeg ikke å slutte å lese bloggen din. Du er like, om ikke mer interessant å lese enn de andre 🙂
   Også vil jeg si at du er veldig mystisk, på en god måte som gjør det spennende å lese. Keep going!

  44. Jeg leser bloggen din fordi du skiller deg ut! ENDELIG en som tar spesielle bilder, redigerer de på sin helt egen måte, skriver om ting som faktisk er interessant (!) og som er inspirerende. Det er en god pakke, og du kan stole på at jeg ikke er den eneste som syns det! 😀

  45. Bloggen din er til stor inspirasjon, på mange måter. Elsker bildene du tar av deg selv, og måten du skriver på. Gleder meg alltid til å lese bloggen din, og håper på at det har kommet et nytt innlegg! Ingen har en blogg lik din, og det er det jeg liker! 🙂

  46. jeg liker variasjonen i innleggene dine, og kombinasjonen mellom trening, kosthold, hverdag og de sykt fine bildene du legger ut er helt perfekt for meg 🙂

  47. Hei Nora! Jeg har fulgt bloggen(e) dine helt siden du starte med blogg! Men en gang jeg kom over bloggen din, visste jeg at dette er en blogg jeg vil følge fra start til slutt! Du inspirerer meg virkelig , Nora! Du skriver utrolig bra, tar sykt flotte bilder , du ser fantastisk ut på bilder, du har utrolig fin stil, og du synger utrolig bra! Alt dette er så bra, at det går ikke an å IKKE følge bloggen og livet ditt! Du er virkelig et forbilde i mine øyne!! Stå på videre Nora, du er fantastisk! 🙂 <3

  48. Det som eg liker og får meg til å titte innom bloggen din flere ganger for dagen er vakre bilder, inspirerende og veldig innponerende tekster, men aller mest at du virker så ekte 🙂

  49. Leser bloggen din fordi du skriver så bra, og tar fine bilder 🙂
   Elsker stilen din!
   Du er ikke en typisk rosablogger, men har egen stil og skriver unikt!

  50. Leser bloggen din fordi du skriver så bra, og tar fine bilder 🙂
   Elsker stilen din!
   Du er ikke en typisk rosablogger, men har egen stil og skriver unikt!

  51. Bloggen din er en inspirasjon for mange. Bildene dine sier mye om hvordan du har det og jeg kan tenke meg det er mange som kjenner seg igjen i mange av dem.

  52. Leser den fordi du ikke fremstår som perfekt de dagene du ikke orker å gjøre noe.
   Også lager du nydelige cupcakes 🙂

  53. Jeg liker bloggen din fordi den inspirerer på så mange måter. Du kan gjøre dagen min mye bedre kun med et bilde du legger ut eller et par vise ord. Altså, selv er jeg verken sporty eller sunn og har vel aldri opplevd at noen har fått meg sporty eller sunn. Men du inspirerer virkelig. Du skriver ikke bare at “trening er så sunt og bra” som de fleste andre gjør. Du legger ved fine tips til både trening, sunn mat og setter virkelig igang en prosess hos leserne dine. Du er rett og slett en god person som sprer glede og det finnes ikke noe som er bedre enn det. Enkelt og greit!

  54. Du er fantastisk fin. Jeg vil aldri kalle personer fine ved mindre de eier en rekke egenskaper. Det å være fin er så mye og det skal mye til før man blir en fin person. Men det er du. Du ser vakker ut, fantastisk holdning, en stil som gjenspeiler personligheten din og ja, en vakker person. Det virker som om du virkelig er ute etter å glede mennesker med bloggen din, hver og en. Det skulle vært flere av deg i samfunnet.

  55. Gjennom bloggen din klarer du å skildre deg selv. Du kan skrive et lite innlegg med så få ord, eller et langt med så mange, det vil fortsatt alltid skinne igjennom at du er en bra person som ønsker alle godt. Det er en grunn til at du er den bloggen jeg besøker mest; av den enkle grunn at du er et inspirerende menneske og det mener jeg virkelig. Takk for at du driver en så fin blogg.

  56. Det jeg liker med bloggen din er alle de fine oppskriftene (som jeg blir inspirert av!), de fantastiske bildene du tar, sangene du synger og det du skriver.
   Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker å få ideer og prøve oppskriftene du legger ut, jeg elsker stilen din og jeg får et bilde av personligheten din gjennom bloggen, og du er en som virker utrolig jordnær, hyggelig og en jente står på egne ben!
   Det som får meg til å lese bloggen din er oppdateringer selvfølgelig, og fordi du er den eneste bloggen jeg besøker (i tillegg til Linnéa Myhre). Du er i hvert fall et forbilde for meg. 🙂

  57. Bloggen din er inspirerende og enkel på en bra måte! Jeg liker den fine stilen din, fordi det ofte er en blanding av billig og dyrt. Jeg liker at den er enkel og klassisk. Og så liker jeg at du jobber med mat fordi jeg er glad i å lage mat og spise mat 😛 Må si at du lager mye fristende da 😀
   Så synes jeg at du virker som en sunn og sprek jente, jeg synes det er fint at du trener men ikke er helt fanatisk. Bloggen din er veldig fin. Og det eneste jeg skulle ønske var at du kunne blogget litt mer, men hallo, jeg skjønner at du har et liv utenfor bloggen også. Stå på <3

  58. Du er pen, og flink. Både det du skriver og viser av bilder gir inspirasjon – og du gjemmer deg ikke bak en fasade 🙂
   God jul!!

  59. Jeg liker bloggen din fordi du gir meg inspirasjon i alt du gjør! I tillegg virker du som et fantastisk godt menneske, og du er vanvittig jordnær og rett og slett gjennomført! For ikke å snakke om perfekt! Det virker også som om du legger sjelen din i alt du deler med oss, og det gjør det så utrolig troverdig! LIKER DET! <3 Takk for at du er den du er, Nora!

  60. Bildene dine, fantasien din, maten du legger ut er utrolig inspirerende, og de nydelige tekstene som kommer ut i ny og ned. Også er du utrolig søt og virker veldig sjarmerende!

  61. grunnen til at jeg leser din blogg er fordi jeg blir så avslappet av å lese bloggen din. Jeg liker også veldig godt når du legger ut oppskrifter, fordi det synes jeg er spennende! Også er du veldig søt og snill virker det som. Det virker som at du virkelig bryr deg om de som er rundt deg.

  62. Hei!
   Kan ikke huske når jeg begynte å lese bloggen din, det er så lenge siden! Jeg syns du skriver så fint, og ikke er sånn som mange av de andre bloggerne. Du virker så hyggelig! Bildene dine er også veldig fine og inspirerende. Liker også at du har matoppskrifter osv. Du er flink!

  63. Du skriver veldig bra, også har du utroolig bra stil! Og jeg beundrer ærligheten din som du deler på bloggen, det er skikkelig inspirerende. Jeg tror heller ikke man finner noen andre på blogglisten som tar så bra bilder som du, som faktisk gjør det gøyere og lesese på bloggen din 🙂

  64. Fordi du har skapt din egen blogg og ikke hermet etter mange andre. Du drit i ka andre sir om dæ, å framstilles som ei strærk jenta (da tænke æ mæst på den gangen du hadde litt mer “lettkledde” bilda på bloggen). Du tar nydelige bilda, å skriv utulig bra! Morsomt å se ka du spis om dagen også! 😀 Også er du så utrolig pen, men så sinnsykt spesielt og pent ansikt! (sorry for at det ble på dialekt). God Jul Nora! 😀

  65. Dear Nora!
   I visit your blog every day. You’re beautiful, decorative, kind and interesting! I love your style, Acne and YSL things, you know the best! I hope you never end this blog! Best wishes, Tina from Hungary.

  66. Du er kreativ og har annerledes innlegg på bloggen din, enn andre. Leser den fordi jeg gjorde det helt siden du starta, og har fulgt den opp hele siden den gang. Det som får meg til å lese den er de kreative bildene du tar, den fantastiske maten du lager, og stilen din 🙂

  67. leser bloggen din fordi den skiller seg ut fra de andre bloggene! du skriver bra, har fine bilder (elsker bildene du tar av deg selv!!) og inspirerer meg masse. i tillegg er du veldig, veldig pen!

  68. Grunnen til at jeg leser denne bloggen er at du er så ekte, livsstilen din er så lik min egen, du inspirerer meg med innholdsrikt og inspirerende innlegg. Du er den eneste bloggen jeg leser på topplisten her, og det med god grunn:)

  69. Bloggen din er unik, spenende og ekte!
   Du har den bloggen man aldri blir lei av og som alltid er et førstevalg når man klikker seg innpå internetten.

  70. Bloggen som alltid har vært min førsteprioritet når jeg klikker meg inn på intenetten. Bloggen jeg aldri går lei av. Den er spennende, unik og sist men ikke minst EKTE!
   Man ser at du skriver rett fra hjerte. Man ser at du virkelig har noe å by på som inneholder noe magisk. Vil bare avslutte med at bloggen din er topp!

  71. Bloggen som alltid har vært min førsteprioritet når jeg klikker meg inn på intenetten. Bloggen jeg aldri går lei av. Den er spennende, unik og sist men ikke minst EKTE!
   Man ser at du skriver rett fra hjerte. Man ser at du virkelig har noe å by på som inneholder noe magisk. Og det med at “et bilde betyr mer enn 1000 ord” har virkelig gått innpå meg etter som at jeg har blitt din faste leser.

  72. jeg leser bloggen din rett & slett fordi jeg elsker den, eneste bloggen jeg leser, eneste bloggen jeg liker. Jeg elsker bildene dine, hvordan du skiller deg ut på måten du tar bilder på, og hvordan du skriver. Personlig, dypt, om vanlige ting, spesielle ting, ting som ikke alle tørr å skrive om. Jeg elsker hvordan du tørr skrive om kjærlighetssorg og å ha det jævlig. Føler ikke at du på noen måte prøver å leve i en “rosa boble der alt er perfekt” Har lest bloggen din helt fra starten av, da du var sammen med Isaksen osv. Hvordan du har blitt sterkere igjennom årene.

  73. jeg leser bloggen din rett & slett fordi jeg elsker den, eneste bloggen jeg leser, eneste bloggen jeg liker. Jeg elsker bildene dine, hvordan du skiller deg ut på måten du tar bilder på, og hvordan du skriver. Personlig, dypt, om vanlige ting, spesielle ting, ting som ikke alle tørr å skrive om. Jeg elsker hvordan du tørr skrive om kjærlighetssorg og å ha det jævlig. Føler ikke at du på noen måte prøver å leve i en “rosa boble der alt er perfekt” Har lest bloggen din helt fra starten av, da du var sammen med Isaksen osv. Hvordan du har blitt sterkere igjennom årene.

  74. jeg leser bloggen din rett & slett fordi jeg elsker den, eneste bloggen jeg leser, eneste bloggen jeg liker. Jeg elsker bildene dine, hvordan du skiller deg ut på måten du tar bilder på, og hvordan du skriver. Personlig, dypt, om vanlige ting, spesielle ting, ting som ikke alle tørr å skrive om. Jeg elsker hvordan du tørr skrive om kjærlighetssorg og å ha det jævlig. Føler ikke at du på noen måte prøver å leve i en “rosa boble der alt er perfekt” Har lest bloggen din helt fra starten av, da du var sammen med Isaksen osv. Hvordan du har blitt sterkere igjennom årene. Du er unik

  75. Du er åpen, utrolig inspirerende og flott! Det er en grunn til at jeg har vært fast leser siden jeg så bloggen din for et par år siden 🙂 tvers igjennom velskrevne tekster og fantastiske bilder!

  76. Du skriver om realiteten, og du er en stor inspirasjonskilde. Digger at du har så mye disiplin (trening, sunn mat osv) god jul:)

  77. Jeg leser bloggen din fordi du skiller deg ut fra mange andre blogger, i tillegg til at du tar inspirerende bilder 🙂 Jeg har fulgt med på bloggen din i noen år, og jeg har alltid syntes at du i deg selv har vært inspirerende på mange måter.

  78. Jeg leser bloggen din fordi du skiller deg ut, virker så mye friere enn de andre bloggerne (de fleste er bare trangsynte annonsejunkies). Også har du en inspirerende klesstil 🙂

  79. Du er fantastisk flott, du er inspirerende og utrolig vakker! Du kommer alltid med masse gode tips, og kan ofte være til hjelp på tunge og svarte dager:)

  80. Hei!
   Jeg elsker å lese bloggen din fordi du skriver om så mye som er interessant for oss hjemme! Du har dessuten en helt utrolig stil!

  81. Du er pen, og flink. Både det du skriver og viser av bilder gir inspirasjon – og du gjemmer deg ikke bak en fasade 🙂
   God jul!!

  82. Jeg leser bloggen din fordi du alltid tar deg så bra ut på bilder, har den typiske modell-looken (in a good way), og fordi du virker så jordnær og fin.

  83. Det jeg liker med bloggen din er at den ikke er overfylt av innlegg om dagens innkjøp eller lunsjer på Fridays. Den er ærlig, du tar fantastiske bilder, og jeg elsker de små tekstene du noen ganger legger ut. Du skriver som deg selv, ikke som en wanna-be superstar. Du skriver i tillegg godt norsk, og kjører din egen greie. Du skildrer det meste veldig fint, og gir masse inspirasjon!

  84. Jeg liker bloggen din fordi du ikke er en typisk ”rosablogger”. Jeg liker deg fordi du er vakker og naturlig. Jeg liker innleggene dine fordi du er ærlig.

  85. Det jeg liker med bloggen din er alle de fine oppskriftene (som jeg blir inspirert av!), de fantastiske bildene du tar, sangene du synger og det du skriver.
   Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker å få ideer og prøve oppskriftene du legger ut, jeg elsker stilen din og jeg får et bilde av personligheten din gjennom bloggen, og du er en som virker utrolig jordnær, hyggelig og en jente står på egne ben!
   Det som får meg til å lese bloggen din er oppdateringer selvfølgelig, og fordi du er den eneste bloggen jeg besøker (i tillegg til Linnéa Myhre). Du er i hvert fall et forbilde for meg. 🙂

  86. Har lest bloggen din i lang periode. Du er ikke lik alle de andre bloggene, du skriver om ting som gir større betydning. Jeg elsker bildene dine, stilen din, musikken din og mye mer. Håper du forsette med bloggen din i en lang periode. For ingen andre bloggere kan sammenlignes med deg.

  87. Det er ikke uten grunn at jeg elsker bloggen din- det er det ingen tvil om! Det er så mye bra med den. Men savner litt flere bilder, anbefalinger av produkter(som ikke er sponset, men som du anbefalerpersonlig) og tekster/historier som du har skrevet 🙂

  88. Det jeg liker med bloggen din er at den er annerledes enn de andre toppbloggerne. Du framstiller ikke livet ditt som perfekt, og viser føleser gjennom bilder og tekst. Du tar utrolig kule, inspierende og fine bilder.

  89. Elsker bloggen din fordi den ikker er som alle andre og den er virkelig inspirerende! Du skriver så utrolig fine tekster og har i tileggg helt nydelige bilder 😀

  90. Jeg liker bloggen din fordi den ikke er som alle andre sin. Du har din egen stil og du er veldig inspirerende. Du tar helt fantastiske fine bilder, du slenger ikke bare innpå et bilde for å ha noe der, men du gjør det skikkeligt og gjennomført akkurat slik som du skriver innleggene dine.
   God jul!

  91. Det jeg liker aller best med bloggen din er hvor oppriktig den er, og du er. Du pynter ikke på sannheten, men skriver det du føler og tenker på en helt spesiell måte. Du skriver også bra, og har et godt språk.
   I tillegg liker jeg at bloggen din er såpass variert. Det er gøy å se de fine bildene av maten du lager, og enda morsommere å prøve selv når du legger ut oppskrifter(selv om ikke alltid resultatet blir like bra som ditt, haha..) Jeg syns rett og slett at bloggen din er inspirerende, og for meg blir det en slags rutine å klikke seg inn her et par ganger i uka for å se hva du har på hjertet, og kanskje få litt inspirasjon enten det gjelder trening, mat eller mote.
   Håper du får en fin jul, og hygger deg med dine nærmeste!

  92. Nora! Hvor skal jeg starte? La meg begynne og si at bloggen din er unik! Awesome bilder, og kule tekster! Det kribler i magen hver gang jeg er inne og ser en ny overskrift! God jul ! 🙂

  93. Jeg leser bloggen din for den er spesiell, du er ikke en rosablogger, noe jeg liker. Du virker ærlig og oppriktig. Du er ikke som de andre bloggerne, du innrømmer ar livet ikke alltid ikke er perfekt.
   STÅ PÅ VIDERE; NORA <3<3

  94. Jeg elsker bloggen din, mest av alt på grunn av de inspirerende og litt sære bildene dine, elsker de! Du skriver bra og ikke for langt, derfor er det lett å henge med! Veldig bra blogg!!

  95. Jeg elsker bloggen din på grunn av de veldige inspirerende og fine bildene dine! Du skriver kjempe bra, og er lett å henge med! Veldig bra blogg! Du skriver meninger og det er bra!

  96. Jeg liker bloggen din fordi den er unik og annerledes fra de aller fleste andre blogger. Du både inspirerer og det er interessant å lese. Du fremkommer også så ekte gjennom bloggen, og jeg tror det er sånn du er til vanlig, du later ikke som at du lever i en rosa boble på bloggen.
   Du er unik!

  97. Jeg liker at du virker som en ærlig og ekte person, som blogger om livet både positivt og negativt! så er du veldig pen da :))

  98. bloggen din er ikke som alle andre; tekstene og bildene dine har noe særegent og vakkert over seg, noe som gjør det umulig å ikke like deg. ja

  99. Hei! Det jeg liker ved bloggen din er måten du uttrykker deg på og det faktum at du faktisk viser at du er akkurat som alle andre gjennom hverdagen din. Du er inspirerende på alle mulige måter!

  100. Jeg liker at du har med masse bilder på bloggen din, hver gang jeg ser bildene du legger ut måå jeg lese det du har skrevet også, noe som gjør at jeg er ofte innom 🙂 du er også veldig pen og skriver veldig bra ikke bare: “i dag har jeg kjøpt”
   håper jeg blir den heldige 🙂 kunne trenge en ny rettetang veldig!

  101. Jeg liker at du har med masse bilder på bloggen din, hver gang jeg ser bildene du legger ut måå jeg lese det du har skrevet også, noe som gjør at jeg er ofte innom 🙂 du er også veldig pen og skriver veldig bra ikke bare: “i dag har jeg kjøpt”
   håper jeg blir den heldige 🙂

  102. Jeg liker at du har med masse bilder på bloggen din, hver gang jeg ser bildene du legger ut måå jeg lese det du har skrevet også, noe som gjør at jeg er ofte innom 🙂 du er også veldig pen og skriver veldig bra ikke bare: “i dag har jeg kjøpt”

  103. Jeg liker at du har med masse bilder på bloggen din, hver gang jeg ser bildene du legger ut måå jeg lese det du har skrevet også, noe som gjør at jeg er ofte innom 🙂 du er også veldig pen og skriver veldig bra ikke bare: “i dag har jeg kjøpt”
   kunne trenge en ny rettetang veldig!

  104. Jeg liker at du har med masse bilder på bloggen din, hver gang jeg ser bildene du legger ut måå jeg lese det du har skrevet også, noe som gjør at jeg er ofte innom 🙂 du er også veldig pen og skriver veldig bra ikke bare: “i dag har jeg kjøpt”

  105. Hei , Nora det jeg liker med bloggen din er at du ikke overdrysser med bilder av innkjøpene dine det er greit å få et visst innblikk og dette syntes jeg er bra med din blogg. jeg liker også at bloggen inneholder litt kosthold, og spessielt jobben din, det er så koslig og se maten du har laget og bli litt fascinert! jeg syntes du er kjempe flink til å ta bilder og jeg liker at du har begynt å blogge igjen.. ja jeg liker egentkig alt med bloggen din.
   – Ønsker deg en god jul:)

  106. Jeg liker bloggen din fordi du virker som en jordnær jente som får hverdagslivet til å virke bra 🙂 Det at man ikke trenger å gjøre noe unikt hver dag for å leve et godt liv.
   Digger og mattipsene dine og kule bilder!

  107. Jeg liker bloggen din, kanskje bedre enn noen andre sin, fordi den er unik. DU er unik. Måten du skriver, måten du kler deg… du er en flott person, som inspirerer meg. Og det er det ikke mange som gjør.

  108. Jeg liker bloggen din for den gir meg noe eget. Du tar utrolig flotte og ikke minst “ærlige” bilder. Det ser ikke ut som om det er satt opp på en åpenbar måte, det er faktisk kunst i mine øyne. Du skriver godt, og det er ikke everyday-innlegg slik som mange satser på. Du er flott! 🙂

  109. Nora <3 jeg leser bloggen din fordi du er min beste venn! og jeg trenger ny rettetang hehehehe, så hadde vært flott. love you!

  110. Jeg elsker bloggen din, mest av alt pågrunn av de veldig inspirerende bildene dine! Du skriver utrolig bra og ikke for mye så er lett å henge med! STÅ PÅ!

  111. Det som gjorde at jeg startet å lese bloggen din var de tekstene du brukte å skrive. De har blitt ganske sjeldne, men fortsatt blir jeg like tankefull og fascinert når du først skriver dem.
   I tillegg er du ei jente som virker veldig ekte. Vi får se dine gode stundene, men du er også sterkt nok til å vise de svake.

  112. Jeg leser bloggen din fordi du rett og slett skriver bra og ryddig. Du er inspirerende, ærlig og ikke minst vakker. Du skriver jo såklart bra, også må jeg si at du rett og slett er “født blogger”. Keep up the good workin’

  113. Hva jeg liker med bloggen din er den genuiniteten du har. Du legger liksom hele hjertet ditt på bordet på en sånn ‘take it or leave it’-måte og det setter jeg veldig pris på. Du presenterer deg på en helt annen måte enn resten av blogg-Norge uten at jeg klarer å sette ord på det – man trenger ikke være perfekt for å ha det bra. I tillegg så liker jeg naturligvis bildene, personligheten og utseendet ditt. Du er utrolig vakker! Men ikke bare på utsiden, Nora – håper du vet det.

  114. poster samme kommentar som jeg har gjort før jeg 🙂
   Jeg leser bloggen din fordi du skiller deg ut! ENDELIG en som tar spesielle bilder, redigerer de på sin helt egen måte, skriver om ting som faktisk er interessant (!) og som er inspirerende. Det er en god pakke, og du kan stole på at jeg ikke er den eneste som syns det! 😀

  115. Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi du har en fantastisk bra blogg! jeg digger alt du skriver og alle bildene dine. Du skiller deg litt ut bland de andre topp-bloggene, og for min del er det veldig positivt! du har en blogg man ikke blir lei av på noen måter.

  116. Jeg liker bloggen din fordi den er så inspirerende og fordi du skriver så utrolig flott! Bildene dine er utrolig fine og jeg er misunnelig på garderoben din! Nora du er perfekt!

  117. Fordi du er som meg, rett og slett 🙂 uhøytidelig, sårbar (sikter til enkelte tekster & bilder) og ekte. Du er orginal, og det er derfor bloggen din er en av de få jeg leser fast.

  118. Jeg leser ikke bloggen din hver eneste dag, men jeg er innom ganske ofte:) Grunnen til at jeg leser den er at du inspirerer meg så utrolig! Måten, du skriver på, bildene, deg selv som person, og maten, gir meg virkelig ideer. Du virker også som en herlig person! Bloggen din skiller seg ut fra andre, den er spesiell, og ja, du er bare deg selv! Stå på:) Vanligvis leser jeg masse rosablogger, så en blogg som din er virkelig et herlig forandring, noe jeg elsker!

  119. Det er et eller annet som lokker meg tilbake hit, klarer ikke helt sette fingen på det! Dette er den eneste bloggen jeg leser utenom Linneas “sinna”blogg, som er en helt annen sjanger ;P Du har fine bilder, tørr å sette ord på følelser, og skriver bra 🙂 Dessuten er det en litt overfladisk grunn som også gjør at jeg er ekstra fan av deg, og det er høyden din! Leste at du var 178 en gang, jeg er 175 og synes det er kult å se andre høye jenter bruke heler ;P Dessuten synes jeg du har fin klesstil, og blir inspirert av deg sånn sett også 🙂

  120. Det jeg liker med bloggen din er at den er annerledes enn de andre toppbloggerne. Du framstiller ikke livet ditt som perfekt, og viser føleser gjennom bilder og tekst. Du tar utrolig kule, inspierende og fine bilder.

  121. Pga de personlige tekstene dine og bildene. KUNSTVERK. Inspirasjon til tusen! God jul til deg og dine.

  122. Jeg leser bloggen din fordi den er unik, ekte, ærlig og inspirerende! Du virker som ei utrolig jordnær og reflektert jente, og jeg elsker at du ikke “glorifiserer” livet ditt og deg selv på bloggen, men skriver akkurat det du tenker og føler 😀

  123. Håper ikke det er for sent å delta.. Jeg visste ikke hva jeg skulle skrive da jeg så konkurransen ble lagt ut, så jeg bestemte meg for å vente litt.. I hvert fall. Det jeg liker med bloggen din er all inspiriasjonen du gir meg. Du skriver også helt fantastiske tekster som alltid får meg til å tenke over ting man egentlig ikke tenker over så mye til vanlig.. Det er dette som får meg til å lese bloggen din 🙂 Jeg håper du får en god jul, og et herlig nyttår! 🙂

  124. Det er så lett å lese bloggen din. Ikke det at det er lettlest, men jeg blir bare lett av å lese det du skriver. Det er liksom ingen irriterende eller provoserende tanker, så det er det jeg liker med bloggen din. At den gir meg litt fri fra dagens originale blogger.

  125. Elsker bloggen din fordi den er personelig og EKTE, fordi det virker som om den betyr
   noe og du ikke bare bryr deg om penger. Og fordi du er drittpen! 😀 Innlegenw er ekte, inspirerende og fordi de handler om noe utenom det vanelige :))
   God Jul

  126. Jo, nå skal du høre! Jeg har fulgt med på bloggen din i tre år nå, fra begynnelsen. Det har hendt at jeg har hatt dager hvor jeg virkelig følte meg nede og da har jeg lest gjennom de gamle innleggene i arkivet ditt og følt meg bedre. Det høres så jævlig snålt ut, men det er sant. Du skriver så mye bra!
   Jeg har sett hvordan du har vokst gjennom bloggen. Jeg husker hvordan du hadde platinablondt hår og jeg synes du var så utrolig pen. Kanskje var du mer overfladisk blogger på den tiden, men du skrev fortsatt veldig godt og man merket at du var en jordnær og kjempesøt jente!
   Det er som om du virkelig er glad i leserne dine og vil nå fram til folk. Enten om det er med bilder eller små tekster. Et av de tingene jeg elsker mest med bloggen din, er måten du skriver så personlig på. Innlegget “La det gå” som du skrev 28.4.10 gikk virkelig innpå meg. Vi har alle hatt tøffe tider og du viste at selv den pene jenta som man tror har ALT, kan ha det akkurat som deg en gang i blandt. Du er en jente med bein i nesa og det er inspirerende at du tør å vise både sårbarhet samt styrke. Elsker stilsansen din og måten du sminker deg på. I tillegg virker det som om du er godt selvdisiplinert når det kommer til å spise sunt og trening.
   Jeg føler jeg kjenner deg via bloggen, og du er en vakker og intelligent jente. jeg føler ikke at du gjemmer deg bak et “image” og det gjør at bloggen din vil vare lenge. Du har så mye talent, Nora! det at bloggen din kan gå fra oppskrifter til helse/skjønnhet til innlegg med kun bilder er spennende synes jeg. Det viser hvor selvstendig du er. ikke bare som blogger, men i livet generelt. Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din så lenge du holder på. Og jeg håper at du blogger i en god stund fremover. Jeg hadde nok følt meg en smule tom hvis jeg ikke kunne innleggene du skrev lenger. Skulle ønske jeg kjente deg i virkeligheten også, men bloggen duger den også:)
   Vær deg selv, forbli ekte også ønsker jeg deg masse lykke i livet!
   <3

  127. Jo, nå skal du høre! Jeg har fulgt med på bloggen din i tre år nå, fra begynnelsen. Det har hendt at jeg har hatt dager hvor jeg virkelig følte meg nede og da har jeg lest gjennom de gamle innleggene i arkivet ditt og følt meg bedre. Det høres så jævlig snålt ut, men det er sant. Du skriver så mye bra!
   Jeg har sett hvordan du har vokst gjennom bloggen. Jeg husker hvordan du hadde platinablondt hår og jeg synes du var så utrolig pen. Kanskje var du mer overfladisk blogger på den tiden, men du skrev fortsatt veldig godt og man merket at du var en jordnær og kjempesøt jente!
   Det er som om du virkelig er glad i leserne dine og vil nå fram til folk. Enten om det er med bilder eller små tekster. Et av de tingene jeg elsker mest med bloggen din, er måten du skriver så personlig på. Innlegget “La det gå” som du skrev 28.4.10 gikk virkelig innpå meg. Vi har alle hatt tøffe tider og du viste at selv den pene jenta som man tror har ALT, kan ha det akkurat som deg en gang i blandt. Du er en jente med bein i nesa og det er inspirerende at du tør å vise både sårbarhet samt styrke. Elsker stilsansen din og måten du sminker deg på. I tillegg virker det som om du er godt selvdisiplinert når det kommer til å spise sunt og trening.
   Jeg føler jeg kjenner deg via bloggen, og du er en vakker og intelligent jente. jeg føler ikke at du gjemmer deg bak et “image” og det gjør at bloggen din vil vare lenge. Du har så mye talent, Nora! det at bloggen din kan gå fra oppskrifter til helse/skjønnhet til innlegg med kun bilder er spennende synes jeg. Det viser hvor selvstendig du er. ikke bare som blogger, men i livet generelt. du tør liksom å gå dine egne veier. Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din så lenge du holder på. Og jeg håper at du blogger i en god stund fremover. Jeg hadde nok følt meg en smule tom hvis jeg ikke kunne innleggene du skrev lenger. Skulle ønske jeg kjente deg i virkeligheten også, men bloggen duger den også:)
   Vær deg selv, forbli ekte også ønsker jeg deg masse lykke i livet!
   <3

  128. Jo, nå skal du høre! Jeg har fulgt med på bloggen din i tre år nå, fra begynnelsen. Det har hendt at jeg har hatt dager hvor jeg virkelig følte meg nede og da har jeg lest gjennom de gamle innleggene i arkivet ditt og følt meg bedre. Det høres så jævlig snålt ut, men det er sant. Du skriver så mye bra!
   Jeg har sett hvordan du har vokst gjennom bloggen. Jeg husker hvordan du hadde platinablondt hår og jeg synes du var så utrolig pen. Kanskje var du mer overfladisk blogger på den tiden, men du skrev fortsatt veldig godt og man merket at du var en jordnær og kjempesøt jente!
   Det er som om du virkelig er glad i leserne dine og vil nå fram til folk. Enten om det er med bilder eller små tekster. Et av de tingene jeg elsker mest med bloggen din, er måten du skriver så personlig på. Innlegget “La det gå” som du skrev 28.4.10 gikk virkelig innpå meg. Vi har alle hatt tøffe tider og du viste at selv den pene jenta som man tror har ALT, kan ha det akkurat som deg en gang i blandt. Du er en jente med bein i nesa og det er inspirerende at du tør å vise både sårbarhet samt styrke. Elsker stilsansen din og måten du sminker deg på. I tillegg virker det som om du er godt selvdisiplinert når det kommer til å spise sunt og trening.
   Jeg føler jeg kjenner deg via bloggen, og du er en vakker og intelligent jente. jeg føler ikke at du gjemmer deg bak et “image” og det gjør at bloggen din vil vare lenge. Du har så mye talent, Nora! det at bloggen din kan gå fra oppskrifter til helse/skjønnhet til innlegg med kun bilder er spennende synes jeg. Det viser hvor selvstendig du er. ikke bare som blogger, men i livet generelt. Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din så lenge du holder på. Og jeg håper at du blogger i en god stund fremover. Jeg hadde nok følt meg en smule tom hvis jeg ikke kunne innleggene du skrev lenger. Skulle ønske jeg kjente deg i virkeligheten også, men bloggen duger den også:)
   Vær deg selv, forbli ekte også ønsker jeg deg masse lykke i livet!
   <3

  129. Jo, nå skal du høre! Jeg har fulgt med på bloggen din i tre år nå, fra begynnelsen. Det har hendt at jeg har hatt dager hvor jeg virkelig følte meg nede og da har jeg lest gjennom de gamle innleggene i arkivet ditt og følt meg bedre. Det høres så jævlig snålt ut, men det er sant. Du skriver så mye bra!
   Jeg har sett hvordan du har vokst gjennom bloggen. Jeg husker hvordan du hadde platinablondt hår og jeg synes du var så utrolig pen. Kanskje var du mer overfladisk blogger på den tiden, men du skrev fortsatt veldig godt og man merket at du var en jordnær og kjempesøt jente!
   Det er som om du virkelig er glad i leserne dine og vil nå fram til folk. Enten om det er med bilder eller små tekster. Et av de tingene jeg elsker mest med bloggen din, er måten du skriver så personlig på. Innlegget “La det gå” som du skrev 28.4.10 gikk virkelig innpå meg. Vi har alle hatt tøffe tider og du viste at selv den pene jenta som man tror har ALT, kan ha det akkurat som deg en gang i blandt. Du er en jente med bein i nesa og det er inspirerende at du tør å vise både sårbarhet samt styrke. Elsker stilsansen din og måten du sminker deg på. I tillegg virker det som om du er godt selvdisiplinert når det kommer til å spise sunt og trening.
   Jeg føler jeg kjenner deg via bloggen, og du er en vakker og intelligent jente. jeg føler ikke at du gjemmer deg bak et “image” og det gjør at bloggen din vil vare lenge. Du har så mye talent, Nora! det at bloggen din kan gå fra oppskrifter til helse/skjønnhet til innlegg med kun bilder er spennende synes jeg. Det viser hvor selvstendig du er. ikke bare som blogger, men i livet generelt. Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din så lenge du holder på. Og jeg håper at du blogger i en god stund fremover. Jeg hadde nok følt meg en smule tom hvis jeg ikke kunne innleggene du skrev lenger. Skulle ønske jeg kjente deg i virkeligheten også, men bloggen duger den også:)
   Vær deg selv, forbli ekte også ønsker jeg deg masse lykke i livet!
   <3

  130. Jeg liker å lese bloggen din fordi den er inspirerende, motiverende, moderne og annerledes. Jeg kan med handen på hjertet si at bloggen din er så unik at jeg ikke har funnet noe lignende. De “typiske” toppbloggerne er så lik at jeg blander det de skriver. Dessuten elsker jeg bildene og matinnleggene dine! Vaniljekesam med frosne blåbær og banan falt spesielt i smak! 🙂

  131. Det er så lett å lese bloggen din. Ikke det at det er lettlest, men jeg blir bare lett av å lese det du skriver. Det er liksom ingen irriterende eller provoserende tanker, så det er det jeg liker med bloggen din. At den gir meg litt fri fra dagens originale blogger.

  132. Jeg liker at det er så lett å lese bloggen din. Ikke det at det er lettlest, men jeg blir bare lett av å lese det du skriver. Det er liksom ingen irriterende eller provoserende tanker, så det er det jeg liker med bloggen din. At den gir meg litt fri fra dagens originale blogger.

  133. Jo, nå skal du høre! Jeg har fulgt med på bloggen din i tre år nå, fra begynnelsen. Det har hendt at jeg har hatt dager hvor jeg virkelig følte meg nede og da har jeg lest gjennom de gamle innleggene i arkivet ditt og følt meg bedre. Det høres så jævlig snålt ut, men det er sant. Du skriver så mye bra!
   Jeg har sett hvordan du har vokst gjennom bloggen. Jeg husker hvordan du hadde platinablondt hår og jeg synes du var så utrolig pen. Kanskje var du mer overfladisk blogger på den tiden, men du skrev fortsatt veldig godt og man merket at du var en jordnær og kjempesøt jente!
   Det er som om du virkelig er glad i leserne dine og vil nå fram til folk. Enten om det er med bilder eller små tekster. Et av de tingene jeg elsker mest med bloggen din, er måten du skriver så personlig på. Innlegget “La det gå” som du skrev 28.4.10 gikk virkelig innpå meg. Vi har alle hatt tøffe tider og du viste at selv den pene jenta som man tror har ALT, kan ha det akkurat som deg en gang i blandt. Du er en jente med bein i nesa og det er inspirerende at du tør å vise både sårbarhet samt styrke. Elsker stilsansen din og måten du sminker deg på. I tillegg virker det som om du er godt selvdisiplinert når det kommer til å spise sunt og trening.
   Jeg føler jeg kjenner deg via bloggen, og du er en vakker og intelligent jente. jeg føler ikke at du gjemmer deg bak et “image” og det gjør at bloggen din vil vare lenge. Du har så mye talent, Nora! det at bloggen din kan gå fra oppskrifter til helse/skjønnhet til innlegg med kun bilder er spennende synes jeg. Det viser hvor selvstendig du er. ikke bare som blogger, men i livet generelt. du tør å gå dine egne veier. det er det som er inspirerende! Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din så lenge du holder på. Og jeg håper at du blogger i en god stund fremover. Jeg hadde nok følt meg en smule tom hvis jeg ikke kunne lese innleggene du skrev lenger. Skulle ønske jeg kjente deg i virkeligheten også, men bloggen duger den også:)
   Vær deg selv, forbli ekte også ønsker jeg deg masse lykke i livet!

  134. Jo, nå skal du høre! Jeg har fulgt med på bloggen din i tre år nå, fra begynnelsen. Det har hendt at jeg har hatt dager hvor jeg virkelig følte meg nede og da har jeg lest gjennom de gamle innleggene i arkivet ditt og følt meg bedre. Det høres så jævlig snålt ut, men det er sant. Du skriver så mye bra!
   Jeg har sett hvordan du har vokst gjennom bloggen. Jeg husker hvordan du hadde platinablondt hår og jeg synes du var så utrolig pen. Kanskje var du mer overfladisk blogger på den tiden, men du skrev fortsatt veldig godt og man merket at du var en jordnær og kjempesøt jente!
   Det er som om du virkelig er glad i leserne dine og vil nå fram til folk. Enten om det er med bilder eller små tekster. Et av de tingene jeg elsker mest med bloggen din, er måten du skriver så personlig på. Innlegget “La det gå” som du skrev 28.4.10 gikk virkelig innpå meg. Vi har alle hatt tøffe tider og du viste at selv den pene jenta som man tror har ALT, kan ha det akkurat som deg en gang i blandt. Du er en jente med bein i nesa og det er inspirerende at du tør å vise både sårbarhet samt styrke. Elsker stilsansen din og måten du sminker deg på. I tillegg virker det som om du er godt selvdisiplinert når det kommer til å spise sunt og trening.
   Jeg føler jeg kjenner deg via bloggen, og du er en vakker og intelligent jente. jeg føler ikke at du gjemmer deg bak et “image” og det gjør at bloggen din vil vare lenge. Du har så mye talent, Nora! det at bloggen din kan gå fra oppskrifter til helse/skjønnhet til innlegg med kun bilder er spennende synes jeg. Det viser hvor selvstendig du er. ikke bare som blogger, men i livet generelt. Du tør å gå dine egne veier. det er det som er så inspirerende! Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din så lenge du holder på. Og jeg håper at du blogger i en god stund fremover. Jeg hadde nok følt meg en smule tom hvis jeg ikke kunne lese innleggene du skrev lenger. Skulle ønske jeg kjente deg i virkeligheten også, men bloggen duger den også:)
   Vær deg selv, forbli ekte også ønsker jeg deg masse lykke i livet!

  135. Du er en av to blogger jeg leser fast. Du blogger kanskje ikke altfor ofte, men jeg elsker å ikke ha lest bloggen din på en uke for så å se at du har blogget kjempemye og da er det både fine tekster og bilder. Jeg elsker hvordan du ikke er en rosablogger som alle andre, men at du har en jobb og tjener egne penger og du er veldig åpen. Både positiv og negativ. Jeg digger bloggen din, virkelig. God jul! Håper den blir bra 🙂 Jeg kan kanskje ikke matche de supre kommentarene over, men jeg er helt ærlig og prøver å ikke krysse smiskegrensa 🙂 Hvis jeg vinner skal jeg gi rettetangen til bestevenninda mi fordi hun fortjener den og fordi hun er bra!

  136. Jo, nå skal du høre! Jeg har fulgt med på bloggen din i tre år nå, fra begynnelsen. Det har hendt at jeg har hatt dager hvor jeg virkelig følte meg nede og da har jeg lest gjennom de gamle innleggene i arkivet ditt og følt meg bedre. Det høres så jævlig snålt ut, men det er sant. Du skriver så mye bra!
   Jeg har sett hvordan du har vokst gjennom bloggen. Jeg husker hvordan du hadde platinablondt hår og jeg synes du var så utrolig pen. Kanskje var du mer overfladisk blogger på den tiden, men du skrev fortsatt veldig godt og man merket at du var en jordnær og kjempesøt jente!
   Det er som om du virkelig er glad i leserne dine og vil nå fram til folk. Enten om det er med bilder eller små tekster. Et av de tingene jeg elsker mest med bloggen din, er måten du skriver så personlig på. Innlegget “La det gå” som du skrev 28.4.10 gikk virkelig innpå meg. Vi har alle hatt tøffe tider og du viste at selv den pene jenta som man tror har ALT, kan ha det akkurat som deg en gang i blandt. Du er en jente med bein i nesa og det er inspirerende at du tør å vise både sårbarhet samt styrke. Elsker stilsansen din og måten du sminker deg på. I tillegg virker det som om du er godt selvdisiplinert når det kommer til å spise sunt og trening.
   Jeg føler jeg kjenner deg via bloggen, og du er en vakker og intelligent jente. jeg føler ikke at du gjemmer deg bak et “image” og det gjør at bloggen din vil vare lenge. Du har så mye talent, Nora! det at bloggen din kan gå fra oppskrifter til helse/skjønnhet til innlegg med kun bilder er spennende synes jeg. Det viser hvor selvstendig du er. ikke bare som blogger, men i livet generelt. Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din så lenge du holder på. Og jeg håper at du blogger i en god stund fremover. Jeg hadde nok følt meg en smule tom hvis jeg ikke kunne innleggene du skrev lenger. Skulle ønske jeg kjente deg i virkeligheten også, men bloggen duger den også:)
   Vær deg selv, forbli ekte også ønsker jeg deg masse lykke i livet!
   <3

  137. Jeg leser bloggen din fordi jeg synes den er inspirerende. Du tar stilige bilder, og jeg synes bloggen din skiller seg fra andre blogger.
   Veldig bra! Stå på 😉

  138. Du er unik, annerledes og mystisk, og det gjør at jeg bare må klikke meg innom noralba.blogg.no et par ganger daglig!

  139. Jo, nå skal du høre! Jeg har fulgt med på bloggen din i tre år nå, fra begynnelsen. Det har hendt at jeg har hatt dager hvor jeg virkelig følte meg nede og da har jeg lest gjennom de gamle innleggene i arkivet ditt og følt meg bedre. Det høres så jævlig snålt ut, men det er sant. Du skriver så mye bra!
   Jeg har sett hvordan du har vokst gjennom bloggen. Jeg husker hvordan du hadde platinablondt hår og jeg synes du var så utrolig pen. Kanskje var du mer overfladisk blogger på den tiden, men du skrev fortsatt veldig godt og man merket at du var en jordnær og kjempesøt jente!
   Det er som om du virkelig er glad i leserne dine og vil nå fram til folk. Enten om det er med bilder eller små tekster. Et av de tingene jeg elsker mest med bloggen din, er måten du skriver så personlig på. Innlegget “La det gå” som du skrev 28.4.10 gikk virkelig innpå meg. Vi har alle hatt tøffe tider og du viste at selv den pene jenta som man tror har ALT, kan ha det akkurat som deg en gang i blandt. Du er en jente med bein i nesa og det er inspirerende at du tør å vise både sårbarhet samt styrke. Elsker stilsansen din og måten du sminker deg på. I tillegg virker det som om du er godt selvdisiplinert når det kommer til å spise sunt og trening.
   Jeg føler jeg kjenner deg via bloggen, og du er en vakker og intelligent jente. jeg føler ikke at du gjemmer deg bak et “image” og det gjør at bloggen din vil vare lenge. Du har så mye talent, Nora! det at bloggen din kan gå fra oppskrifter til helse/skjønnhet til innlegg med kun bilder er spennende synes jeg. Det viser hvor selvstendig du er. ikke bare som blogger, men i livet generelt. Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din så lenge du holder på. Og jeg håper at du blogger i en god stund fremover. Jeg hadde nok følt meg en smule tom hvis jeg ikke kunne innleggene du skrev lenger. Skulle ønske jeg kjente deg i virkeligheten også, men bloggen duger den også:)
   Vær deg selv, forbli ekte også ønsker jeg deg masse lykke i livet!
   <3

  140. leser den fordi du tar så kule bilder, de er så inspirerende.
   og fordi du er pen! haha, høres jo litt fælt ut, men foretrekker å hvile øynene på pene mennesker 🙂

  141. Ønsket er gammelt og ennå så ekte,
   en fredelig jul vi ønsker med dette.
   Sender deg en juleklem
   og håper den finner frem.

  142. Jeg har fortsatt med og lese bloggen din,fordi den er så EKTE.
   Er jeg trist & lei hele verden,så kikker jeg innom deg og leser både nye og gamle innlegg og vips
   så føler jeg at jeg er på ett bedre sted..
   Så keep on the good work…
   Håper du har hatt en fin jul,og samtidig så vil jeg ønske deg ett Godt NyttÅr…
   Stor Jule & Nyttårs Hilsen Fra Monica i Bergen
   ❀´¯) ¸. 🙂 .✿¸.?°* :* ?❀´¯) ¸. 🙂 .✿¸.?°* :* ?❀´¯) ¸. 🙂 .✿¸.?°* :* ?

  143. Jo, nå skal du høre! Jeg har fulgt med på bloggen din i tre år nå, fra begynnelsen. Det har hendt at jeg har hatt dager hvor jeg virkelig følte meg nede og da har jeg lest gjennom de gamle innleggene i arkivet ditt og følt meg bedre. Det høres så jævlig snålt ut, men det er sant. Du skriver så mye bra!
   Jeg har sett hvordan du har vokst gjennom bloggen. Jeg husker hvordan du hadde platinablondt hår og jeg synes du var så utrolig pen. Kanskje var du mer overfladisk blogger på den tiden, men du skrev fortsatt veldig godt og man merket at du var en jordnær og kjempesøt jente!
   Det er som om du virkelig er glad i leserne dine og vil nå fram til folk. Enten om det er med bilder eller små tekster. Et av de tingene jeg elsker mest med bloggen din, er måten du skriver så personlig på. Innlegget “La det gå” som du skrev 28.4.10 gikk virkelig innpå meg. Vi har alle hatt tøffe tider og du viste at selv den pene jenta som man tror har ALT, kan ha det akkurat som deg en gang i blandt. Du er en jente med bein i nesa og det er inspirerende at du tør å vise både sårbarhet samt styrke. Elsker stilsansen din og måten du sminker deg på. I tillegg virker det som om du er godt selvdisiplinert når det kommer til å spise sunt og trening.
   Jeg føler jeg kjenner deg via bloggen, og du er en vakker og intelligent jente. jeg føler ikke at du gjemmer deg bak et “image” og det gjør at bloggen din vil vare lenge. Du har så mye talent, Nora! det at bloggen din kan gå fra oppskrifter til helse/skjønnhet til innlegg med kun bilder er spennende synes jeg. Det viser hvor selvstendig du er. ikke bare som blogger, men i livet generelt. Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din så lenge du holder på. Og jeg håper at du blogger i en god stund fremover. Jeg hadde nok følt meg en smule tom hvis jeg ikke kunne innleggene du skrev lenger. Skulle ønske jeg kjente deg i virkeligheten også, men bloggen duger den også:)
   Vær deg selv, forbli ekte også ønsker jeg deg masse lykke i livet!
   <3

  144. Leser bloggen din for jeg syntes du er flink til å blogge og måten du skriver på er ikke sånn at jeg ikke orker å lese det. Det jeg liker ved bloggen din er at du er flink til å blogge! 😀
   -Tiinh.blogg.no

  145. Det er så lett å lese bloggen din. Ikke det at det er lettlest, men jeg blir bare lett av å lese det du skriver. Det er liksom ingen irriterende eller provoserende tanker, så det er det jeg liker med bloggen din. At den gir meg litt fri fra dagens originale blogger.

  146. Jo, nå skal du høre! Jeg har fulgt med på bloggen din i tre år nå, fra begynnelsen. Det har hendt at jeg har hatt dager hvor jeg virkelig følte meg nede og da har jeg lest gjennom de gamle innleggene i arkivet ditt og følt meg bedre. Det høres så jævlig snålt ut, men det er sant. Du skriver så mye bra!
   Jeg har sett hvordan du har vokst gjennom bloggen. Jeg husker hvordan du hadde platinablondt hår og jeg synes du var så utrolig pen. Kanskje var du mer overfladisk blogger på den tiden, men du skrev fortsatt veldig godt og man merket at du var en jordnær og kjempesøt jente!
   Det er som om du virkelig er glad i leserne dine og vil nå fram til folk. Enten om det er med bilder eller små tekster. Et av de tingene jeg elsker mest med bloggen din, er måten du skriver så personlig på. Innlegget “La det gå” som du skrev 28.4.10 gikk virkelig innpå meg. Vi har alle hatt tøffe tider og du viste at selv den pene jenta som man tror har ALT, kan ha det akkurat som deg en gang i blandt. Du er en jente med bein i nesa og det er inspirerende at du tør å vise både sårbarhet samt styrke. Elsker stilsansen din og måten du sminker deg på. I tillegg virker det som om du er godt selvdisiplinert når det kommer til å spise sunt og trening.
   Jeg føler jeg kjenner deg via bloggen, og du er en vakker og intelligent jente. jeg føler ikke at du gjemmer deg bak et “image” og det gjør at bloggen din vil vare lenge. Du har så mye talent, Nora! det at bloggen din kan gå fra oppskrifter til helse/skjønnhet til innlegg med kun bilder er spennende synes jeg. Det viser hvor selvstendig du er. ikke bare som blogger, men i livet generelt. Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din så lenge du holder på. Og jeg håper at du blogger i en god stund fremover. Jeg hadde nok følt meg en smule tom hvis jeg ikke kunne innleggene du skrev lenger. Skulle ønske jeg kjente deg i virkeligheten også, men bloggen duger den også:)
   Vær deg selv, forbli ekte også ønsker jeg deg masse lykke i livet!
   <3

  147. Liker bloggen din fordi du er inspirerende, hvertfall innen mote. Liker stilen din. Liker hvordan du skriver innleggene på.

  148. Du er virkelig ekte! Trenger egentlig ikke si noe mer, for det forklarer egentlig alt. Man finner sjeldent folk som er så ekte, men du er virkelig deg selv! Takk for at du er den du er, jeg liker å lese bloggen din! Jeg synes du fortjener det beste!!

  149. Det er så lett å lese bloggen din. Ikke det at det er lettlest, men jeg blir bare lett av å lese det du skriver. Det er liksom ingen irriterende eller provoserende tanker, så det er det jeg liker med bloggen din. At den gir meg litt fri fra dagens originale blogger.

  150. Det er så lett å lese bloggen din. Ikke det at det er lettlest, men jeg blir bare lett av å lese det du skriver. Det er liksom ingen irriterende eller provoserende tanker, så det er det jeg liker med bloggen din. At den gir meg litt fri fra dagens originale blogger!

  151. Jeg leser bloggen din fordi jeg får så mye inspirasjon fra deg!
   Alt fra fotografering, klær, mattips og sminke. Jeg er simpelten
   forelsket i bloggen din og alle de fine bildene dine! Du er ei
   super jente, Nora! God jul <3

  152. Jo, nå skal du høre! Jeg har fulgt med på bloggen din i tre år nå, fra begynnelsen. Det har hendt at jeg har hatt dager hvor jeg virkelig følte meg nede og da har jeg lest gjennom de gamle innleggene i arkivet ditt og følt meg bedre. Det høres så jævlig snålt ut, men det er sant. Du skriver så mye bra!
   Jeg har sett hvordan du har vokst gjennom bloggen. Jeg husker hvordan du hadde platinablondt hår og jeg synes du var så utrolig pen. Kanskje var du mer overfladisk blogger på den tiden, men du skrev fortsatt veldig godt og man merket at du var en jordnær og kjempesøt jente!
   Det er som om du virkelig er glad i leserne dine og vil nå fram til folk. Enten om det er med bilder eller små tekster. Et av de tingene jeg elsker mest med bloggen din, er måten du skriver så personlig på. Innlegget “La det gå” som du skrev 28.4.10 gikk virkelig innpå meg. Vi har alle hatt tøffe tider og du viste at selv den pene jenta som man tror har ALT, kan ha det akkurat som deg en gang i blandt. Du er en jente med bein i nesa og det er inspirerende at du tør å vise både sårbarhet samt styrke. Elsker stilsansen din og måten du sminker deg på. I tillegg virker det som om du er godt selvdisiplinert når det kommer til å spise sunt og trening.
   Jeg føler jeg kjenner deg via bloggen, og du er en vakker og intelligent jente. jeg føler ikke at du gjemmer deg bak et “image” og det gjør at bloggen din vil vare lenge. Du har så mye talent, Nora! det at bloggen din kan gå fra oppskrifter til helse/skjønnhet til innlegg med kun bilder er spennende synes jeg. Det viser hvor selvstendig du er. ikke bare som blogger, men i livet generelt. Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din så lenge du holder på. Og jeg håper at du blogger i en god stund fremover. Jeg hadde nok følt meg en smule tom hvis jeg ikke kunne innleggene du skrev lenger. Skulle ønske jeg kjente deg i virkeligheten også, men bloggen duger den også:)
   Vær deg selv, forbli ekte også ønsker jeg deg masse lykke i livet!
   <3

  153. Jo, nå skal du høre! Jeg har fulgt med på bloggen din i tre år nå, fra begynnelsen. Det har hendt at jeg har hatt dager hvor jeg virkelig følte meg nede og da har jeg lest gjennom de gamle innleggene i arkivet ditt og følt meg bedre. Det høres så jævlig snålt ut, men det er sant. Du skriver så mye bra!
   Jeg har sett hvordan du har vokst gjennom bloggen. Jeg husker hvordan du hadde platinablondt hår og jeg synes du var så utrolig pen. Kanskje var du mer overfladisk blogger på den tiden, men du skrev fortsatt veldig godt og man merket at du var en jordnær og kjempesøt jente!
   Det er som om du virkelig er glad i leserne dine og vil nå fram til folk. Enten om det er med bilder eller små tekster. Et av de tingene jeg elsker mest med bloggen din, er måten du skriver så personlig på. Innlegget “La det gå” som du skrev 28.4.10 gikk virkelig innpå meg. Vi har alle hatt tøffe tider og du viste at selv den pene jenta som man tror har ALT, kan ha det akkurat som deg en gang i blandt. Du er en jente med bein i nesa og det er inspirerende at du tør å vise både sårbarhet samt styrke. Elsker stilsansen din og måten du sminker deg på. I tillegg virker det som om du er godt selvdisiplinert når det kommer til å spise sunt og trening.
   Jeg føler jeg kjenner deg via bloggen, og du er en vakker og intelligent jente. jeg føler ikke at du gjemmer deg bak et “image” og det gjør at bloggen din vil vare lenge. Du har så mye talent, Nora! det at bloggen din kan gå fra oppskrifter til helse/skjønnhet til innlegg med kun bilder er spennende synes jeg. Det viser hvor selvstendig du er. ikke bare som blogger, men i livet generelt. Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din så lenge du holder på. Og jeg håper at du blogger i en god stund fremover. Jeg hadde nok følt meg en smule tom hvis jeg ikke kunne innleggene du skrev lenger. Skulle ønske jeg kjente deg i virkeligheten også, men bloggen duger den også:)
   Vær deg selv, forbli ekte også ønsker jeg deg masse lykke i livet!
   <3

  154. Jeg liker bildene dine, matoppskriftene og tingene du skriver. Du er saklig, og sier din mening. jeg elsker stilen din og du virker som en utrulig grei jente : )
   Jeg leser bloggen din for å få inspirasjon. : )

  155. Jeg leser bloggen din fordi jeg får så mye inspirasjon fra deg!
   Alt fra fotografering, klær, mattips og sminke. Jeg er simpelten
   forelsket i bloggen din og alle de fine bildene dine! Du er ei
   super jente, Nora! God jul og godt nytt år <3

  156. Jo, nå skal du høre! Jeg har fulgt med på bloggen din i tre år nå, fra begynnelsen. Det har hendt at jeg har hatt dager hvor jeg virkelig følte meg nede og da har jeg lest gjennom de gamle innleggene i arkivet ditt og følt meg bedre. Det høres så jævlig snålt ut, men det er sant. Du skriver så mye bra!
   Jeg har sett hvordan du har vokst gjennom bloggen. Jeg husker hvordan du hadde platinablondt hår og jeg synes du var så utrolig pen. Kanskje var du mer overfladisk blogger på den tiden, men du skrev fortsatt veldig godt og man merket at du var en jordnær og kjempesøt jente!
   Det er som om du virkelig er glad i leserne dine og vil nå fram til folk. Enten om det er med bilder eller små tekster. Et av de tingene jeg elsker mest med bloggen din, er måten du skriver så personlig på. Innlegget “La det gå” som du skrev 28.4.10 gikk virkelig innpå meg. Vi har alle hatt tøffe tider og du viste at selv den pene jenta som man tror har ALT, kan ha det akkurat som deg en gang i blandt. Du er en jente med bein i nesa og det er inspirerende at du tør å vise både sårbarhet samt styrke. Elsker stilsansen din og måten du sminker deg på. I tillegg virker det som om du er godt selvdisiplinert når det kommer til å spise sunt og trening.
   Jeg føler jeg kjenner deg via bloggen, og du er en vakker og intelligent jente. jeg føler ikke at du gjemmer deg bak et “image” og det gjør at bloggen din vil vare lenge. Du har så mye talent, Nora! det at bloggen din kan gå fra oppskrifter til helse/skjønnhet til innlegg med kun bilder er spennende synes jeg. Det viser hvor selvstendig du er. ikke bare som blogger, men i livet generelt. Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din så lenge du holder på. Og jeg håper at du blogger i en god stund fremover. Jeg hadde nok følt meg en smule tom hvis jeg ikke kunne innleggene du skrev lenger. Skulle ønske jeg kjente deg i virkeligheten også, men bloggen duger den også:)
   Vær deg selv, forbli ekte også ønsker jeg deg masse lykke i livet!
   <3

  157. Jeg leser bloggen din for den er til stor inspirasjon. Du skriver utrolig bra – saklig, har egne meninger og flotte bilder i innleggene dine. I tillegg elsker jeg stilen din!
   -Lindis
   [email protected]

  158. du er en STOR inspiriasjon. Jeg elsker å se på bildene dine. De er virkelig flotte. Du er flott! Ja, som jeg sa, du er rett og slett en inspirasjon 🙂 Du er en vakker jente på utsiden og jeg får virkelig inntrykk av at du er det på insiden også 🙂

  159. du er en STOR inspiriasjon. Jeg elsker å se på bildene dine. De er virkelig flotte. Du er flott! Ja, som jeg sa, du er rett og slett en inspirasjon 🙂 Du er en vakker jente på utsiden og jeg får virkelig inntrykk av at du er det på insiden også 🙂

  160. du er en STOR inspiriasjon. Jeg elsker å se på bildene dine. De er virkelig flotte. Du er flott! Ja, som jeg sa, du er rett og slett en inspirasjon 🙂 Du er en vakker jente på utsiden og jeg får virkelig inntrykk av at du er det på insiden også 🙂
   Håper du får en fint år i 2012! 🙂 Håper jeg får se enda mer flotte bilder bra deg, hihi

  161. Jo, nå skal du høre! Jeg har fulgt med på bloggen din i tre år nå, fra begynnelsen. Det har hendt at jeg har hatt dager hvor jeg virkelig følte meg nede og da har jeg lest gjennom de gamle innleggene i arkivet ditt og følt meg bedre. Det høres så jævlig snålt ut, men det er sant. Du skriver så mye bra!
   Jeg har sett hvordan du har vokst gjennom bloggen. Jeg husker hvordan du hadde platinablondt hår og jeg synes du var så utrolig pen. Kanskje var du mer overfladisk blogger på den tiden, men du skrev fortsatt veldig godt og man merket at du var en jordnær og kjempesøt jente!
   Det er som om du virkelig er glad i leserne dine og vil nå fram til folk. Enten om det er med bilder eller små tekster. Et av de tingene jeg elsker mest med bloggen din, er måten du skriver så personlig på. Innlegget “La det gå” som du skrev 28.4.10 gikk virkelig innpå meg. Vi har alle hatt tøffe tider og du viste at selv den pene jenta som man tror har ALT, kan ha det akkurat som deg en gang i blandt. Du er en jente med bein i nesa og det er inspirerende at du tør å vise både sårbarhet samt styrke. Elsker stilsansen din og måten du sminker deg på. I tillegg virker det som om du er godt selvdisiplinert når det kommer til å spise sunt og trening.
   Jeg føler jeg kjenner deg via bloggen, og du er en vakker og intelligent jente. jeg føler ikke at du gjemmer deg bak et “image” og det gjør at bloggen din vil vare lenge. Du har så mye talent, Nora! det at bloggen din kan gå fra oppskrifter til helse/skjønnhet til innlegg med kun bilder er spennende synes jeg. Det viser hvor selvstendig du er. ikke bare som blogger, men i livet generelt. Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din så lenge du holder på. Og jeg håper at du blogger i en god stund fremover. Jeg hadde nok følt meg en smule tom hvis jeg ikke kunne innleggene du skrev lenger. Skulle ønske jeg kjente deg i virkeligheten også, men bloggen duger den også:)
   Vær deg selv, forbli ekte også ønsker jeg deg masse lykke i livet!

  162. Jo, nå skal du høre! Jeg har fulgt med på bloggen din i tre år nå, fra begynnelsen. Det har hendt at jeg har hatt dager hvor jeg virkelig følte meg nede og da har jeg lest gjennom de gamle innleggene i arkivet ditt og følt meg bedre. Det høres så jævlig snålt ut, men det er sant. Du skriver så mye bra!
   Jeg har sett hvordan du har vokst gjennom bloggen. Jeg husker hvordan du hadde platinablondt hår og jeg synes du var så utrolig pen. Kanskje var du mer overfladisk blogger på den tiden, men du skrev fortsatt veldig godt og man merket at du var en jordnær og kjempesøt jente!
   Det er som om du virkelig er glad i leserne dine og vil nå fram til folk. Enten om det er med bilder eller små tekster. Et av de tingene jeg elsker mest med bloggen din, er måten du skriver så personlig på. Innlegget “La det gå” som du skrev 28.4.10 gikk virkelig innpå meg. Vi har alle hatt tøffe tider og du viste at selv den pene jenta som man tror har ALT, kan ha det akkurat som deg en gang i blandt. Du er en jente med bein i nesa og det er inspirerende at du tør å vise både sårbarhet samt styrke. Elsker stilsansen din og måten du sminker deg på. I tillegg virker det som om du er godt selvdisiplinert når det kommer til å spise sunt og trening.
   Jeg føler jeg kjenner deg via bloggen, og du er en vakker og intelligent jente. jeg føler ikke at du gjemmer deg bak et “image” og det gjør at bloggen din vil vare lenge. Du har så mye talent, Nora! det at bloggen din kan gå fra oppskrifter til helse/skjønnhet til innlegg med kun bilder er spennende synes jeg. Det viser hvor selvstendig du er. ikke bare som blogger, men i livet generelt. Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din så lenge du holder på. Og jeg håper at du blogger i en god stund fremover. Jeg hadde nok følt meg en smule tom hvis jeg ikke kunne innleggene du skrev lenger. Skulle ønske jeg kjente deg i virkeligheten også, men bloggen duger den også:)
   Vær deg selv, forbli ekte også ønsker jeg deg masse lykke i livet!

  163. Jo, nå skal du høre! Jeg har fulgt med på bloggen din i tre år nå, fra begynnelsen. Det har hendt at jeg har hatt dager hvor jeg virkelig følte meg nede og da har jeg lest gjennom de gamle innleggene i arkivet ditt og følt meg bedre. Det høres så jævlig snålt ut, men det er sant. Du skriver så mye bra!
   Jeg har sett hvordan du har vokst gjennom bloggen. Jeg husker hvordan du hadde platinablondt hår og jeg synes du var så utrolig pen. Kanskje var du mer overfladisk blogger på den tiden, men du skrev fortsatt veldig godt og man merket at du var en jordnær og kjempesøt jente!
   Det er som om du virkelig er glad i leserne dine og vil nå fram til folk. Enten om det er med bilder eller små tekster. Et av de tingene jeg elsker mest med bloggen din, er måten du skriver så personlig på. Innlegget “La det gå” som du skrev 28.4.10 gikk virkelig innpå meg. Vi har alle hatt tøffe tider og du viste at selv den pene jenta som man tror har ALT, kan ha det akkurat som deg en gang i blandt. Du er en jente med bein i nesa og det er inspirerende at du tør å vise både sårbarhet samt styrke. Elsker stilsansen din og måten du sminker deg på. I tillegg virker det som om du er godt selvdisiplinert når det kommer til å spise sunt og trening.
   Jeg føler jeg kjenner deg via bloggen, og du er en vakker og intelligent jente. jeg føler ikke at du gjemmer deg bak et “image” og det gjør at bloggen din vil vare lenge. Du har så mye talent, Nora! det at bloggen din kan gå fra oppskrifter til helse/skjønnhet til innlegg med kun bilder er spennende synes jeg. Det viser hvor selvstendig du er. ikke bare som blogger, men i livet generelt. Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din så lenge du holder på. Og jeg håper at du blogger i en god stund fremover. Jeg hadde nok følt meg en smule tom hvis jeg ikke kunne innleggene du skrev lenger. Skulle ønske jeg kjente deg i virkeligheten også, men bloggen duger den også:)
   Vær deg selv, forbli ekte også ønsker jeg deg masse lykke i livet!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg