lille julaften

Hei kjære lesere! Først vil jeg bare fortelle dere hvor utrolig glad og takknemlig for alle de søte, unike og rørende kommentarene dere skrev på konkurransen. Jeg har ikke bestemt jeg for når den skal sluttes, så det er bare å fortsette! Husk at jeg setter så enormt stor pris på dere alle.

Julen er her, restauranten ble stengt for ferie i går kveld etter en lang dag på jobb, og nå er jeg godt plassert hjemme i Porsgrunn sammen med både mamma, pappa og storesøster. Vi har allerede fått gjort mye, som å pynte to juletrær, hils på besteforeldre og onkler, og nå er vi endelig hjemme igjen, for å slappe av og fikse resten av pakkene og forberedelsene. Jeg for min del har ikke begynt å pakke inn noen gaver enda, og ikke er jeg ferdig med den ene heller, så nå har vel det punktet kommet hvor jeg har all grunn til å stresse!

Før jeg forteller mer, må jeg nesten bare fortelle dere om siste dag på jobb! I år fikk vi en helt utrolig gave, og en kjempegod middag med champagne og koselige taler.

Årets gave var en koffert med en magnum flaske med champagne, et gavekort, champagneglass, og masse annet. Kjempekoselig å få noe, og særlig noe man alltid får bruk for! I tillegg skal vi til Frankrike i påsken, noe jeg gleder meg så utrolig mye til. Har verdens beste jobb! Kortet var også veldig hyggelig, og det er jo alltid like koselig!

Så til julen……
Fikk ikke blitt med å hogge juletre dette året, men pappa klarte det fint selv. Kjempefint, og ikke så altfor stort.

Maja og jeg pyntet det like bra i år som i fjor, og julepynten har blitt enda ett år gammelt!

Nå er det blitt sent alt, og i morgen er det jo julaften, og tusen tanker er i hodet! Alle trenger nok en god natt søvn, så….god natt! Og god jul 🙂

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg