24.des.2011

Hei alle sammen, og god jul! Julaften er fortsatt, men her i familien sluttet den akkurat. Vi er alle slitne og trøtte, så det blir en relativt tidlig kveld, i forhold til de fleste andre som er oppe hele natten! Noen er vel til og med ute på byen. Er glad for at vi er såpass rolige når det er jul.

Dagen har vært veldig lang, men kjempekoselig! Vi har besøkt bestemor på gamlehjemmet, byttet gaver med familie, tent lys på kirkegården, sett på koselige filmer og spist god mat. Jeg hater ribbe, og spiser derfor Waldorf salat og kalkun, men multekremen Maja og jeg lagde klarte jeg ikke å gå glipp av. Nam! Man orker ikke mye av det, men fy så godt det er, spesielt når man kun smaker det denne ene dagen i året.

Var faktisk utrolig lite fristende å pynte meg i dag, til en forandring, fordi jeg ikke har følt meg helt i form. Allikevel klarte jeg å overtale meg selv, dere vet jo hvor glad jeg egentlig er i å pynte meg og gå i kjoler. Kjolen er på for første gang i dag, og den er faktisk fra h&m. Synes den var så søt!

Etterpå satte vi oss på kosesiden av stuen, og som vi har gjort i alle år siden jeg var bitteliten, satt jeg på gulvet og ropte opp en etter en gave! Gaveåpning er det beste med julen, det synes jeg enda.


Fikk utrolig mye fint i år, noe alle fire fikk! Om det ikke var penger, var det søte, små jenteting eller ting jeg faktisk får bruk for! Det er det beste med å bli eldre, man får ikke like mye unødvendig som før 🙂

Se så fint og koselig det er utenfor! Pappa setter alltid opp fakler rundt huset også, noe som gjør alt ekstra koselig!

Nå er jeg rett og slett drit trøtt, men jeg håper dere fortsetter kvelden enda lenger, og koser dere masse. Husk å nyt kvelden, det er ett år til neste gang! Klemmer.

15 kommentarer

Siste innlegg