04.mar.2012

Hei dere! Siden butikkåpningen på torsdag har tiden bare fløyet forbi! Tre dager med fri, jeg har nesten ikke fått gjort noe spennende, og i morgen er det allerede tilbake på jobb.

I går skinte solen da vi våknet, og siden begge hadde fri, tok Marius og jeg en liten tur ut. Blandt annet til Ikea for å titte litt, og jeg endte opp med kun noen småting. Fikk allikevel sett på skap og kommoder, som er prioriteringene for neste måned. Kjøpte også en liten hundevalp, som var kjempesøt! Ja, selvfølgelig er det et kosedyr, men den er akkurat lik som den store jeg fikk av Marius, bare at denne var bitteliten…


Fikk også vært med noen av jentene i går, noe som var veldig koselig. Ellers har jeg bare slappet av, og selvom det er mer enn nok og egentlig den selveste grunnen til å ha frihelg, så føler jeg alltid at jeg kunne gjort så mye mer! Er dere ikke enige?

Nå har jeg trent, tatt sol, dusjet og laget meg te, så skal jeg kose meg under dynen med sex og singeliv, før jeg legger meg. Håper dere har hatt en flott helg! Kisses.

23 kommentarer

Siste innlegg