paradis

Mine kjære! Livet mitt har vært som en forferdelig berg-og dalbane de siste to ukene, men jeg har kommet meg tilbake på plass igjen, og tror at alt har ordnet seg. Jeg har ikke lyst til å skrive noe mer om det, en bloggpause er ofte det beste uansett!

Solen har skint i hele dag, og jeg har hatt det kjempekoselig med Marius. Vi tok en liten tur i Sandvika, før vi gikk en litt lenger tur i skogen, og endte opp med en utrolig utsikt. Det minste jeg kan gjøre for dere er å gi dere et lite bildedryss, men kvaliteten er ikke så bra, fordi det er tatt med mobilen!

veske/Zara

Marius er så fin! Etterpå spiste vi pizza, og sov en time! Akkurat sånn en søndag skal være, med andre ord. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, som også hører til en søndag, og tatt hårkur inn i håret. Jeg bruker en hard protein shampo for tiden, som gjør håret mitt knusktørt, og derfor har jeg blitt helt avhengig av å bruke kur. Tørt og hardt hår er det verste som finnes!

Har forresten blitt en kjempefan av instagram igjen, så følg meg gjerne! Jeg heter noraalba. Follow me, and I’ll follow you 🙂

12 kommentarer

Siste innlegg