ac+ne

Dagen i dag har vært full av sol, og jeg har til og med fått gått meg en liten tur ute i stedet for å trene på Elixia. Har begynt å ta en spiseskje rosenrot ekstrakt hver morgen nå, som både skal hindre stress, styrke imunforsvaret og gi mer energi. Håper det vil gjøre susen! Pollen har begynt å komme i tillegg, så er ekstra slapp i kroppen, og tett i nesen.

Neste helg drar jeg forresten til Frankrike, og jeg kan nesten ikke vente. Jeg har aldri vært der før, så det kommer til å bli ekstra spennende. Har dere noen tips om steder, ting man burde få med seg, eller noe annet?


Nå skal jeg dra inn til Oslo litt tidligere enn vanlig, for å spise lunsj med Marius. Kos dere ute i dag, det er jo et nydelig vær 🙂

21 kommentarer
  1. Spørs hvor i Frankrike du skal, men om du skal til Paris, ta deg en tur til Le Marais – utrolig fine vintagebutikker og spennende mennesker.

  2. Sacre-Coeur MÅ du besøke! Ligger noen fine restauranter der oppe også, og på kveldstid er det helt nyyydelig belysning på kirken. Pluss en fantastisk utsikt utover Paris, hvor du blant annet får se lysshowet i Eiffeltårnet. Virkelig en opplevelse 🙂
   Ellers er jo Eiffeltårnet et must… veldig stress å komme seg opp, men da du er der kommer du ikke til å angre. Spesielt ikke om været er fint, for da er utsikten HELT nydelig. Kos deg masse! 🙂

  3. anbefaler å ta en gåtur i Champs E’lyse, opp i Eiffeltårnet, triumfbuen, ta metro til Sacré-C?ur (ikke la deg lure til å ta imot ”special gift from africa.. for 10 euros)..
   og sett deg på en sight seeing bus, de tar deg steder jeg ikke engang husker navnene på, men det er så utrolig vakkert!
   visste du at Eiffeltårnet lyses opp med lyskastere og blinklys hver kveld fra.. mener å huske det var fra mellom 20.00-22.00 til 00.00. det er så vakkert! håper du kommer til å kose deg masse : )

  4. Hvis du skal til Paris så få med de store motehusene i Champs elysees i allefall! Finn de små caféene og drikk ordentlig café au lait! Ellers shopshopshop for alt det er verdt! Og en ting, kommer du over marked, så gå en tur gjennom det. Her stiller de ut ferske råvarer som ikke kan måles med det du finner i norge, dandert så vakkert! Her kan man også finne små butikker gjemt mellom matbodene 🙂

  5. Så gøy at du skal til Frankrike, det er et veldig fint land! Litt vanskelig å anbefale steder osv når jeg ikke vet hvilken by du skal i … Men er nok å finne på der uansett! Bare forbered deg på mye frustrasjon når du skal kommunisere, franskmenn er utrolig dårlige i engelsk (og de som kan det, lar være å snakke det med vilje for å provosere.. tuller ikke!). Skulle bestille en enkel salat og endte opp med … snegler, blåskjell og diverse andre “delikatesser”..

  6. Forresten, vet ikke om du har lagt merke til det, jeg så det akkurat selv – på innleggene er ikke beskrivelsen oppdatert, så det står at du er 18 år og starter som lærling til høsten 🙂

  7. Heldige du som får dra til Frankrike! Har ikke vært der selv, men en gang . 😉 Må si jeg misunner deg som kan trene ute, her i nord-norge er det kaldt og glattis så må nok holde meg inne enda en mnd.. Uansett, kos deg i Frankrike!

  8. Åh, Frankrike er helt fantastisk! Har kun vært der to ganger, men har da vært både i nord og sør. Paris levde definitivt opp til forventningene, akkurat som resten av landet!
   Hvor i Frankrike skal du? 🙂

  9. Jeg har vært der to ganger! En gang i Paris og andre gang i Nicé. Det er vel egentlig ikke noe som er bedre enn noe annet. Bare det å være i hovedstaden er fint i seg selv. Kos deg masse å nyt tiden du har der! – Lover deg, du blir helt forelsket.

  10. Du drikker stadig te, den ser så god ut – hva har du i den og hva slags te er det?
   Haha, rart spm

  11. Nathalie: hehe, takk for det! skapet mitt er fullt av te, og de fleste er fra pukka eller kjøpt på søstrene grene (løsvekt). Favoritten min er camillete eller julete, men som sagt, veldig forskjellig!

   Har i honning, det er vel det eneste 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg