born to die

Hei dere! Det er så deilig vær for tiden, håper dere nyter den sterke og varme solen like mye som jeg gjør, og at dere har litt mer tid til å være ute enn det jeg har. Det er fredag, og i morgen starter jeg helgen med tre dager fri, noe jeg nesten ikke kan vente til!

Neste helg drar jeg til Frankrike, og det er så mye jeg må få gjort før det. Det blir en uke uten trening og med masse mat og vin, så treningen neste uke blir hard.

I går kom jeg hjem til en liten påskegave fra Marius. Et lite, rosa påskeegg, med verdens søteste fyll. Har lovet å vente med å spise det opp til påskeferien, men måtte ta en liten smakebit i dag tidlig….


Det er kjøpt på dropsen i Sandvika. Tusen takk, kjæresten min!

Nå har jeg nettopp tatt sol, trent og fått i meg både kylling og masse frukt. Har fokusert mye på cardio trening denne uken, og i dag fikk jeg til en liten sykleøkt. Det er hundre år siden sist jeg syklet, men gud så deilig det er. Spesielt ute, så kanskje jeg skal kjøpe meg en ordentlig sykkel jeg kan bruke i sommer.

Forresten, tusen takk til alle som følger meg på instagram! Det er koselig at det er så mange som liker bildene mine. Jeg skal prøve å følge alle som følger meg, som sagt, men det er ikke alltid like lett å følge med.

Ha en fin fredag videre, og nyt helgen sammen med venner, kjæreste eller deg selv og solen!

20 kommentarer

Siste innlegg