egg, bacon og blåbærsyltetøy

God kveld, dere! Nå ligger jeg tullet inn i et pelspledd mens jeg spiser blåbærsyltetøy, blogger og ser på sex and the city. Alt på en gang. Det har vært en lang dag og jeg er kjempesliten. Vet ikke om det er gårsdagen som har lagt igjen spor, eller om jeg bare trenger å hvile, men jeg er ihvertfall klar for en tidlig kveld.

Solen har skint i hele dag, og det blir ikke mørkt før klokken åtte. Da er det fortsatt like varmt. Å føle at sommeren nærmer seg, er en herlig følelse! Har fått gjort mye her hjemme i dag, som å vaske, rydde og organisere. Jeg har også vært masse med Marius, spist egg og bacon….

…Og trent. Fikk bare vært der i 45 minutter før det stengte, men å sykle i femten minutter og hard styrke i en halvtime er greit på en søndagskveld.

I morgen har jeg heldigvis fri, så da får jeg tid til meg selv og venner. Allikevel skal jeg en liten tur til Strøm Larsen, som er en spesialforretning for kjøtt, og som også leverer kjøtt til jobben min. Å dra på tur med jobben er alltid spennende, selvom det kun er en liten utflukt, så det blir sikkert gøy.

Hodet mitt dundrer, så dere får kose dere masse videre i kveld!

8 kommentarer
  1. hva faen?? er det så vanskelig å legge ut treningsplanen din?? alle maser om det, kan du ikke gjøre det siden du hele tiden tar bilde av kroppen din?

  2. sarah: ja, det er ikke bare å “legge ut treningsplanen” eller “fortelle mageøvelsene”. Det krever tid, og hvis jeg først skal legge det ut, og fortelle, vil jeg gjøre det nøyaktig. Jeg vil ta bilder, og vise dere ordentlig, og det har jeg for øyeblikket ikke tid til. Jeg vil gi dere det, og jeg skal det også, men jeg må gjøre alt på bloggen min, i mitt eget tempo. Jeg har heller ingen oppskrift på en ordentlig treningsplan, jeg har det inne i mitt eget hode, og derfor tar det tid å få det ned på papiret.

  3. Herregud, slapp av da Sarah! Ingen ber deg om å lese bloggen til Nora. Hun kan skrive om det hun vil. Det er tross alt hennes blogg!
   Syntes du er flink som trener på en søndag ivertfall! Vet jeg ikke prioriterer det på den siste fridagen før en ny uke… Du inspirerer meg! Stå på!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg