30.mar.2012

Hei solstråler! Tusen takk, takk, takk for søte og hyggelige kommentarer denne uken! Har så mye å gjøre, alt fra trening og pakking til kjæreste og jobb, så det blir ikke så mye tid til bloggen. I morgen drar jeg til Montpellier, men jeg skal selvfølgelig ta med dataen min, og prøve å blogge så fort jeg får muligheten. Uansett hvor mye jeg blogger der nede, lover jeg å ta en hel haug med bilder.

I dag har jeg fått pakket det meste, og det er en veldig frigjørende og deilig tanke. Etter treningen har jeg bare slappet av, ryddet litt, og spist en kjempegod lunsj/frokost.


Elsker denne blandingen, den er helt herlig! Å spise masse frukt og bær gjør meg i så godt humør! Spesielt når det er sol ute i tillegg. Det har egentlig vært litt kaldere i luften nå enn det det var forrige helg, men det gjør ingenting, for jeg drar jo til Frankrike! Bare to timer unna Barcelona. Der må det vel være litt varmere.

Kjøpte forresten en kjempesøt overdel i dag, ble helt forelsket i den. Kanskje ikke de fargene som passer best til meg, men de var allikevel veldig fine.


Skål for hoftene! Jeg vet at dere ikke liker at jeg legger ut lettkledde bilder, men den er så fiiiin, og det er jo snart tid for å være litt…lettkledd! Elsker sånt undertøy!

Nå skal jeg sluke i meg resten av fruktteen min og løpe til toget. Kos dere videre!

17 kommentarer

Siste innlegg