hundene

Solen er tilbake, og jeg kan nesten ikke vente til syttende mai. Gleder meg så utrolig mye, det er vel den beste helligdagen i mine øyne.
Dagen startet med gossip girl i to timer, før jeg dro på trening og hadde den hardeste økten på lenge. Løp, løp og løp, før jeg trente mage og armer.
Rakk også å ta sol, før jeg dro og handlet mat.

Det vanskeligste med å handle mat etter trening, er at kroppen skriker etter påfyll, og du får lyst på absolutt alt. Jeg pleier å ha en proteinshake
med som jeg drikker på vei hjem, med siden jeg glemte den i dag, ble jeg også fanget. Så, jeg kastet meg over en ben and jerry is, som
var UTROLIG god, og som inneholdt fler kalorier enn hele dagsbehovet mitt. Sånn går det når man er avhengig av is.Kjøpte forresten den samme shortsen i rød, og singleten med hunder på. Begge er fra bik bok!

Nå skal jeg tørke håret, kle på meg og løpe til toget. Kos dere videre 🙂

17 kommentarer
  1. tro meg frøken, et par kalorier skader deg ikke. ble så glad da jeg så at du spiste is på instagram. har vært litt bekymret over hvor tynn du er i det siste.

  2. Nora er ikke spesielt tynn, hun er helt normal. Det som er trist er at det virker som om hun er helt besatt av mat samtidig som du er helt besatt av trening, det virker ikke som om du har et sunt forhold til det. Må være hardt..

  3. hvorfor drar du shortsen så langt opp? ser helt jævlig ut.. den skal sitte lenger ned. prøver du å vise frem kroppen din eller hva er greia?

  4. Oi, den shortsen var vel ikke helt kledelig på deg.Ikke kjøp en så stram shorts at fettet blir presset ut, neste gang!

  5. Skjer med å slenge drittkommentarer? Nora er et supergodt forbilde for alle! Hun spiser sunn mat og trener regelmessig! Alt annet er jo bare bullshit! Har dere forresten tatt dere tid til å gidde å sjekke innom andre bloggere på topplisten og se hva slags forbilder DE er?? De er ikke gode forbilder i mine øyne i hvert fall. Æsj!
   Uansett. Det har aldri vært noe galt i å være tynn! Alle som tror noe annet er dumme i hodet spør du meg.

  6. håper ikke slike smålige kommentarer går innpå deg, frøken. det sier mer om dem enn om deg 😉 synes du er et godt forbilde – og shortsen var superfin på deg!

  7. er det naturlig mellomrom mellom beina du har der eller er det redigert eller gjort noe med? 🙂
   elsker bloggen din! kan du ha en spørrerunde?
   klemzz

  8. Det at folk sier du er “for tynn” og ikke har et bra forhold til mat, det er bare tull. Nå til dags er 1 av 5 barn tjukke og LIKEVEL er Norge det landet i Europa med sunnest barn og ungdom (hvis jeg husker riktig). Eneste grunnen til at folk sier at du er for tynn er at de er så vandt til å se lubne jenter og tror det er sånn man skal se ut. Og det at folk sier at det virker som om du har spiseproblemer, det er jo helt på jordet. Du blogger jo ikke om mat med lite kalorier, men heller mat med mye næringsstoffer. Det er en stor forskjell. Man må absolutt ikke spise noe usunt hver dag for å ikke “ha spiseproblemer”, det er bare noe feite folk har funnet på for å føle seg bedre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg