en sommerdag i vår

Hei dere! Jeg har sagt det før, men jeg håper at dere hadde en fantastisk syttende mai, og at dere gleder dere like mye til sommer og ferie som det jeg gjør! I dag våknet vi til atten grader og skinnende sol, så jeg trenger vel ikke engang nevne at jeg har kost meg. Etter at jeg byttet ut strømper og hettegenser med shorts og singlet, og gummistøvler med converse, kjøpte vi en is hver og dro ned til bryggen for å se. Hver søndag er det loppemarked på Kalvøya, og selvom det for det meste er tulleting noen vil bli kvitt, og andre ikke vil ha, er det en spesiell og hyggelig stemning og dra dit, bare for å se.

Senere tok vi en gåtur opp til Kolsåstoppen, en av de høyeste fjelltoppene i Bærum, og som er stedet de fleste tar turen om de vil løpe opp bratte bakker, eller ha orientering. Hadde vel nesten glemt hvor bratt og steinete det var der, men vi kom oss fort opp, og det er jo alltid deilig å røre litt på seg. Selv elsker jeg naturen og å gå i skog, så for meg var det kjempekoselig. Og siden vi ikke fikk trent i dag, så ser jeg på det som en liten økt. Neste gang blir det jogging helt opp!Heldigvis hadde jeg på bikini overdel under, for da vi kom opp på toppen, var det så utrolig varmt. Så vi la oss ned og solte oss. Det passer bra å kunne gjøre det i slutten av mai!


Se så fint og grønt det er på trærne! Jeg tror jeg er forelsket i sommeren. Og i denne gutten.

Etter turen dro vi hjem og grillet på verandaen. Litt karbohydrater og fett er lov på søndager.


Nå er vi gode, mette og slitne, og nå som jeg er ferdig med å blogge, skal vi se på Dexter og slappe av med god samvittighet.
Håper dere har det fint, kos dere videre i kveld!

5 kommentarer
  1. ååå, så koselig!
   Så heldig dere er som har sommer, her i Bodø har det vært haggel, snø, regn og sol om hverandre den siste uken. Og bare noen få varmegrader 🙁 Heldigvis var det fint på 17 mai!
   Kos deg videre i finværet <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg