sommer på taket

Sol ute, og sol inne. Siden jeg er fanget inne i en leilighet med svarte, varme gardiner og en solstråle som dekker alt, gikk jeg like godt opp på verandaen for å sole meg. Det er så utrolig fint der oppe, og man kan se utover hele Sandvika og havet. Hele tjuefem grader varmet, og siden det blåste litt, klarte jeg å holde ut i akkurat en og en halv time.


Jeg elsker å sole meg, og løpe rundt i bikini! Gleder meg masse til den ordentlige sommeren kommer, og til jeg får ferie!
Nå som jeg har fått kost meg masse i solen, skal jeg ta en liten joggetur langs vannet på Kalvøya. Det er så kjedelig å stenge seg selv inne oå et varmt og trangt treningsstudio, når man kan være ute. Spesielt når man bare skal løpe!

Kos dere videre!

9 kommentarer
  1. åh du har så perfekt liv! og du er så tynn og fin!! blir så inspirert! skal også ut å jogge litt i finværet <3 klem fra Bodø

  2. Du ser bra ut! Har du tatt sånn mageløft operasjon? Moren min har tatt det, og har samme arr rundt navlen som det du har:) hvis det er et arr da haha..bare lurer!

  3. Så Fin du er 😀 har du bare strammet opp eller har du gått inn i cm og?
   Blir kjempeinspirert av bildene dine!

  4. så rart det ene øyblikket ser du sånn litt fyldig ut mener det bildet hvor du har grønne shorts .. nå ser du veldig tynn ut igjen … fin brunfarge da

  5. til fuuu: hvis du tar bilder ned på kroppen din ser man tynnere ut. prøv selv og sammenlign med bilder du tar av deg selv langt fra.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg