middag med toro

Hei dere! Helgen har vært helt utrolig, så jeg har rett og slett lagt bloggen litt på hylla, mens jeg har kost meg ute i solen med venner og kjæreste.
Vi har badet og vært på stranden hver eneste dag, og selvom jeg ble litt solbrent, har jeg merket hvor deilig det er å ha sommeren tilbake. 

I går ble jeg invitert på et lite arrangement, så jeg tok med meg bestevennen min, Silje, og dro til Bygdøy. Toro har kommet ut med to forskjellige  Lavkarbo middager, og det var nettopp dette vi skulle. Teste den ut. Vi ble kjørt over til en liten øy med båt, før vi ble mottatt med jordbær, bobler og en sjenert sol.  


Etter en liten stund satte vi oss til bords, og mens kokkene gjorde istand forretten, fikk vi god tid til å prate og le.Forretten var en frisk salat med feta, avokado og sitron vinaigrette. Den smakte kjempegodt!


Hovedretten var selvfølgelig laget av Toro, og det vi skulle teste ut. Vi fikk velge mellom to forskjellige, en med kjøtt, og en med kylling.
Jeg valgte den med kylling, men fikk smakt på begge, og begge smakte overaskende godt. Spesielt til å være ferdigmat, OG lavkarbo.

Etterpå holdt Thomas Moen et lite foredrag om blogging, og ga noen enkle tips. Han er virkelig kjempeflink, og helt klart
en man vil jobbe med. Han har hjulpet meg mye opp gjennom bloggperioden min, og lærer meg mye nytt.


Desserten var en enkel yoghurt med litt bær og frø. En perfekt kveld. og et godt måltid. 
Når det gjelder selve middagen skal jeg skrive mer om det. Og hvis dere lurer på noe, er det bare å spørre!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg