en sommer – tre forskjellige antrekk

 Det er mange av dere som i det siste har spurt om hva jeg skal ha med av klær på Hove, og hva jeg kommer til å gå mye med i sommer.
Jeg er absolutt ikke en ekspert på mote, og jeg har overhode ikke peiling på hva som er in i sommer, men en ting jeg vet, er at jeg alltid har vært
veldig sikker når det kommer til hva jeg liker å gå med.

Det viktigste når det kommer til klær, er å bruke noe du selv føler deg komfortabel i. Alle har forskjellige smaker, så det jeg pleier å tenke,
er at så lenge jeg synes jeg ser fin ut i det jeg har tatt på, og så lenge det er behagelig å gå i, så er det bra.

I dette innlegget har jeg satt sammen tre forskjellige antrekk. Ikke hovedsakelig til festivalen, men til sommer generelt. Plaggene
er noe jeg enten kunne gått med eller har fra før, og det er typisk hvordan jeg ville kombinert dem.

Den første stilen er en typisk festivalstil, og kanskje den mest vanilge klesstilen å ha når solen titter frem. Jeans, store tskjorter med skrift på,
converse og ray ban briller. En stil som du aldri kan bomme på, og som kler hvem som helst, men som også kanskje beskriver deg selv litt lite.

Singleten har jeg selv, og den er helt perfekt å ha med på festival. Jeg elsker gråfargen, og det er selvfølgelig et stort pluss at den er fra Acne.
En slitt Levis shorts er også med, og i følge instagram, facebook og andre blogger, er det ikke bare jeg som vet at dette er en ekstra slager i år.

Stilen nummer to er en litt mer vanlig stil, som kan virke avslappet, samtidig som det ser feminint ut. Lange bukser, en fargerik genser og en matchende veske er egentlig det som skal til for å fullføre. Personlig så er jeg ikke den som går i flest farger, men denne duse turkisfargen er absolutt noe jeg kunne gått med. Lette sommersko med matchende pynt, og et fargerikt sjerf gjør at det hele ser litt mer “pyntet” ut. Man skal alltid være forsiktig med å blande for mange farger, men det er også gøy å prøve noe nytt!

Jeg har også valgt å legge til en leppestift med en knallrosa farge, som passer godt til et naturlig sminket ansikt. Pass på å ikke ha for mye øyensminke ved bruk av en knall farge på leppene. Spesielt ikke om sommeren.

Bilde nummer tre er det siste, og min favoritt. Dette handler om å pynte seg, og dere vet hvor mye jeg elsker kjoler!
Her har jeg plukket ut to forskjellige måter å pynte seg på. Den rosa kjolen til venstre er veldig fin og elegant, men kan også virke litt avslappet om
man bruker et par lave sko, minst mulig smykker og gir all oppmerksomhet til den enkle kjolen. Et stort kjede med knall farger og noen andre sko vil også piffe det mye opp.

Den andre kjolen kan brukes til mye mer. Kryssningen bak på ryggen gjør den fin på en enkel måte, og dette er en kjole man godt kan bruke på en vanlig dag, uten noe som helst tilbehør.

Håper dette var til hjelp! Kom gjerne med tips til meg også.

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg