hjemmelaget

Hei dere! Helt siden kjæresten min startet på BI i går, har jeg bare vært alene, og slappet av. I dag måtte jeg en tur til Brasserie France for å tømme skapet mitt, og siden jeg er min egen date fra før av, tok jeg en skikkelig romantisk tur med meg selv i Oslo. Jeg drakk kaffe på cafè, handlet makroner, tok litt bilder, og nøt handlegatene. Å være alene er så deilig.

I morgen skal jeg prøvejobbe på en restaurant på Kolbotn, som heter Tårnhuset, og jeg gleder meg masse, til tross for at det er fryktelig skummelt å komme til et nytt kjøkken med fremmede mennesker.

Jeg rakk akkurat en biceps- og ryggøkt på Elixia før det stengte, og i stedet for å drikke meg mett på en proteinshake etterpå, som jeg kanskje heller skulle gjort, lagde jeg en kjempegod pastamiddag med kylling, etterfulgt av en dessert med makroner og en varm kopp te. Jeg var en liten tur på stranden i går, og har selvfølgelig blitt litt små forkjølet etter det… Typisk.


Nå skal jeg ta en lang og varm dusj, også skal jeg sove. Håper jeg føler meg bedre i morgen, og at prøvejobbingen går som den skal 🙂

6 kommentarer
  1. helt enig! Å være alene og kunne nyte sitt eget selskap, må være noe av det beste 🙂 Synes synd på de som må være sosiale hele tiden for å ha det bra.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg