over and over

For noen dager siden var jeg fast bestemt på at jeg ikke skulle blogge igjen. Jeg har tross alt ingenting å komme med, bortsett fra matoppskrifter og treningssnakk, så jeg var sikker på at min tid som blogger var over.

Allikevel klarte dere å motbevise det. Da jeg logget inn i går, hadde jeg masse kommentarer, og besøkstallet var akkurat som før. Jeg var sikker på at jeg var blitt glemt etter en uke med null blogginnlegg, men neida…og da innså jeg at siden jeg har så utrolig trofaste lesere, som alltid skriver hyggelige og motiverende ting, så jeg kan jeg prøve litt til…

Dere lurer kanskje på hvordan jeg har det og hva jeg har gjort i det siste, og det er faktisk en del. Jeg har det veldig fint, og jeg har ordnet opp i alle mulige ting. Jeg har fått en ny jobb som kokk på Tårnhuset som ligger på Kolbotn. Jeg prøvejobbet to ganger, og trivdes så utrolig godt der. I tillegg kjenner de menneskene på Brasserie France, så det kan minne litt om den gamle jobben min på grunn av alle de hyggelige og imøtekommende menneskene som jobber der, selvom det er et litt mindre kjøkken og færre kokker. Ihvertfall, så er det et utrolig hyggelig og fint sted som jeg anbefaler alle å spise på. I tillegg så legger de mye vekt på å pynte tallerknene, noe jeg elsker! Derfor gleder jeg meg til å starte der den 4. september, og komme inn i jobbrutinene igjen.

Ellers har det ikke hendt så mye mer. Jeg har lagt på meg MASSE kilo og spist så utrolig mye usunt i det siste, sammen med Marius, fordi vi har hatt filmkvelder, vært på fester og “kost” oss. Derfor holder jeg på å komme tilbake i form, og krysser fingrene for at det blir bedre når jeg begynner å jobbe. Siden jeg sluttet på Brasserie France har jeg sovet til fire hver dag og egentlig ikke gjort noe annet enn å sløve, og det livet er det VERSTE jeg vet. Jeg har faktisk hatt så lite å gjøre at jeg har begynt å lage mine egne klær, som dere ser på innlegget under. Det er veldig gøy, tidsfordrivende, og inspirerende. Kanskje noe jeg kan fortsette med?:)

Jeg håper at dere har det fint, og at dere har hatt en superfin sommer! Nå kommer høsten, og det er tid for å pakke seg inn i fine jakker og leke i løvet. Personlig så liker jeg denne årstiden veldig godt 🙂

I morgen drar jeg av gårde til sommerhuset vårt på Hvaler, som sikkert ikke er så sommerlig lenger, men som jeg allikevel gleder meg til å tilbringe helgen i. Jeg har vært der hvert år siden jeg ble født, bortsett fra denne sommeren, så det blir koselig. Jeg skal med søsteren min og veninnene hennes, og siden jeg aldri får vært mec henne heller, så gleder jeg meg ekstra mye.
Har bestemt meg for å ta med pc’en, men jeg vet ikke akkurat hvor mye jeg kommer til å tilbringe tiden min ved den, så ikke forvent så mye blogging før på søndag. På instagram er jeg ihvertfall veldig aktiv, så følg meg der!

13 kommentarer
  1. Kjekt å høre at du er tilbake!! Kan du legge ut oppskrift på lavkarbobrødet? Såg så godt ut 🙂

  2. du må ikke slutte! Jeg er dårlig og kommenterer skjeeeldent på bloggen, men jeg er inne hver dag å leser og det vil jeg ikke slutte med! Skal bli flinkere slik at du får litt motivasjon 🙂

  3. Ikke slutt aa blogg! Ta saa mange og lange pauser du vil, og skriv naar du har inspirasjon. Ikke noe goey med blogger som tvangsforer leserne med tull. Mere spennende aa sjekke en blogg naa og da og se om noe spennende er dukket opp. Baade treningsinnleggene og matoppskriftene dine er slike innlegg, spennende! Ikke slutt-men ta pauser, saa slipper du aa angre 🙂

  4. ja! supert at du fortsetter 🙂 jeg elsker trenings og mat innleggene er min favoritt! Du kunne jo også hatt mer mote? 🙂 du har den beste stilen!

  5. Eg vil ikkje at du skal slutte å bloggen!!! Eg elsker bloggen din, fordi den er såå forskjelling i fra alle toppbloggerene (rosablogger) 🙂 Kjenner at eg og gleder meg til hørsten no! Varme genserer og kose tid inne med noe vart i koppen ! 🙂 kos deg masse på den nye jobben :))

  6. du har ikke vondt av å legge på deg kjære<3 man ser jo ribbeina dine på brystet!! ikke tenkt så mye og slapp heller av sånn som du har gjort. det er altfor slitsomt å gå å tenke på hva du bør gjøre og hva du ikke må spise også videre. man skuffer lett seg selv, og livet er så mye mer enn å ikke veie over 60 kg. det virker som du er på vei til å utvikle spisefprstyrrelse og tro meg, det vil du ikke. kos deg videre med kjæresten din og lykke til med ny jobb:):)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg