lysegrønne paljetter

Hei hei alle sammen! En ny uke har startet, og jeg håper alle har det kjempefint! Jeg har det ihvertfall veldig bra, bortsett fra at jeg kuttet meg på jobb i dag. Jeg hater å ha små, åpne sår på hendene, spesielt når jeg jobber på kjøkkenet. Det er alltid irriterende med plaster, hansker og diverse bakteriedrepende kremer, småsår som svir dødelig så fort du kommer nær litt sitron eller eddik, og man må også være dobbelt så nøye med håndhygiene. Å kutte seg er rett og slett unødvendig.

Selvom jeg føler at fettprosenten min bare blir høyere og at jeg ser større ut for hver dag som går, har jeg faktisk aldri følt meg bedre. Det er ihvertfall lenge siden. Bortsett fra den dårlige astmakondisen min som jeg ikke har trent på snart et halvt år, føler jeg at jeg har kommet meg i ganske god form, og at jeg er på vei dit jeg vil. Jeg spiser sunt, noe som gir meg masse ekstra energi. Det er utrolig deilig! Håret mitt har blitt silkemykt, huden min har blitt ren og glatt igjen, og jeg stresser ikke like mye. Det kan hende at dette bare er en periode, men det er ihvertfall verdt å tenke over.

I går var jeg på en treningstime som heter “Kettlebell”, og som går ut på å gjøre masse forskjellige øvelser med en kettlebell. Jeg er en person som liker å trene i mitt eget tempo og i mine egne tanker, samtidig som jeg trener hard styrke med mitt eget opplegg, så det er vel ingen overraskelse at jeg ikke liker timer. Denne timen var helt ok, men jeg følte ikke at jeg fikk noe ut av øvelsene, bortsett fra at jeg ble sinnsykt sliten i kroppen, og forvirret av hvordan man skulle gjøre de forskjellige tingene. Det er jo selvfølgelig tungt, og man trener sikkert både armer, ben og det som er av muskler, men jeg føler at jeg får så utrolig mye mer av en skikkelig hard styrkeøkt. Men alle er forskjellige, og jeg synes det er flott med mennesker som trener det omvendte av meg – all trening er bedre enn ingen trening!

I dag skulle jeg på en time som heter YT, har noen av dere vært på den? Jeg dro ikke, så jeg håper jeg får dratt neste uke en gang. Det høres morro ut. I dag skal jeg trene ben med Marius og noen andre, og det har jeg gledet meg masse til. I tillegg stod jeg i stuen og bokset i nesten en halvtime etter jobb i dag, noe som fikk svetten til å renne. Jeg elsker å stå foran speilet i undertøy og bokse, danse eller ta noen andre øvelser – sånt som man ikke gjør foran andre eller på studio.. det er jo da man gir alt! Husk at de fleste øvelser kan man gjøre hjemme, og da er det du som bestemmer!

Nå har jeg drukket en skikkelig energismoothie, og er kjempeklar for å dra på Elixia. Skal en rask tur innom en cafè for å få i meg litt koffein, også er det bare å gi alt. Kos dere i kveld da, dere! Husk at trening gir energi, glød og at man blir glad og lykkelig av det i denne mørke tiden.

16 kommentarer
  1. bra og høre at du har det bra for tiden, det fortjener du! håper lykken forsetter.
   Utrolig hvor flink du er til å spise sunt og trene masse, virkelig et stort forbilde!!
   ha en fin kveld videre 🙂

  2. ååå nora du er så fin! kjempe glad for at du har det bra for tiden. synes faktisk ikke at du har sett bedre ut 🙂

  3. Har fulgt bloggen din i noen år nå. Herregud for et fantastisk menneske du er! Må kikke innom bloggen din hver dag, både for å beundre deg, og for å søke motivasjon til div. ting i hverdagen! You go girl!!

  4. bloggen din handler jo bare om trening og den dårlige samvittigheten din, virker som du har et problem i forhold til mat og trening..
   “Selvom jeg føler at fettprosenten min bare blir høyere og at jeg ser større ut for hver dag som går..” Tenk å skrive noe så utleverende :O

  5. YT Max? Var på lanseringstimen forrige uke, jeg likte den kjempe godt!! Men du bør nok være rimelig glad i styrketimer (i sal) hvor det er ulike øvelser på stepkasse, med manualer og matte, da timen handler ut i fra det. Uansett så var det noen sinnsyke øvelser som ga meg litt gangsperre dagen etterpå, det var deilig å “løse” opp med litt cardio morgenen etter. Jeg skal ihvertfall på timen igjen, så det er jo verdt å prøve? 🙂

  6. Sunt og variert kosthold gir deg mye mer enn du tror selv, utrolig det der med mat. Alltid godt å høre at folk har det bra, skulle ønske det var sånn med ALLE 🙂
   Kos deg videre! Hadde blitt glad hvis noen sjekket ut bloggen min som er nyyy, woooh.. linephan.wordpress.com

  7. Du er så utrolig inspirerende Nora 🙂 du ser døds bra ut!
   Men lurte på noe: hva heter skrifttypen du har i overskriften og innleggene? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg