halv elleve på kvelden

Hei mine kjære, søte lesere. Vet dere hva, jeg blir så utrolig glad av å blogge. Det er faktisk noe av det beste jeg vet, og selvom det sikkert høres veldig usosialt ut, så er det faktisk helt sant. Hver eneste dag gleder jeg meg til å blogge, og det er egentlig bare på grunn av dere. Jeg er så glad for at dere gir så mange tilbakemeldinger og kommentarer, det varmer mer enn dere tror! Når det gjelder treningsinnleggene og kostholdsinnleggene som jeg har postet i det siste, har jeg fått høre mange rare meninger, men i kveld orker jeg rett og slett ikke svare på alt det, så det gjør jeg nok i løpet av helgen…jeg orker faktisk ikke å tenke på det en gang!

I dag dro jeg rett hjem til Marius etter jobb. Tok en rask tur innom Waynes Coffee på veien, og ble reddet av to kopper kaffe. Jeg glemmer jo helt å spise på jobb når det er mye å gjøre, og siden jeg skulle på middag, tenkte jeg at det holdt med kaffe, noe som holdt i massevis. Jeg har funnet ut av at jeg har blitt alvorlig avhenig, og det er ikke bra.

Uansett, taco er alltid godt, så jeg har hatt en skikkelig kosekveld. Etter tre kjempestore lomper med alt fra kjøttdeig til ananas, var jeg stappmett. Begge ble helt døde i kroppen, så vi lå bare og koste med hverandre til jeg tok bussen hjem igjen. Dere skal se oss, altså – vi er kjempesøte når vi koser med hverandre!

Nå er jeg endelig hjemme, nydusjet og innsmurt med deilig fuktighetskrem. Det er vår beste venn på denne årstiden, vet dere. Eple-og kanel teen min er også ved min side, og så snart jeg er ferdig med å drikke den opp, skal jeg legge meg. Jeg pleier jo som regel å sove en time eller to på dagen etter jobb, så siden jeg ikke fikk gjort det i dag, er jeg ekstra trøtt! Ellers er jeg klar for en siste arbeidsdag i morgen før jeg har to dager fri, og det gleder jeg meg masse til!

Håper dere har det bra, og at dere får en nydelig helg!

6 kommentarer

Siste innlegg