ikke som vanlig sjokolade

Heihei! Jeg håper dere har det fint, det har ihvertfall jeg! Endelig har jeg fri, og det er veldig deilig. Å ha fri betyr mange ting, spesielt for meg. Jeg får tid til kjæreste, jeg kan bruke tid på å lage god mat, og jeg kan lese blader, blogge og høre på musikk. Jeg kan skru av vekkeklokken, glemme tiden, og egentlig ikkr gjøre noenting i det hele tatt. Det elsker jeg.

I morgen er det søndag allerede, og jeg har en liten plan. I morgen kveld skal jeg bruke litt ekstra tid på meg selv, som å ta hårkur, klippe håret litt, ta ansiktsmaske og å gjøre det vi jenter liker å gjøre. Men en kveld som i dag er for kjærestekos, og det gleder jeg meg masse til.

Nå har jeg nettopp vært ute på en rask handletur, og fikk med meg noen godsaker hjem. Nybakt, grovt brød, mer eple-og kanelte, og masse undertøy fra sloggi. Elsker det merket, og nå var det “3 for 2” på Lindex, så da må man jo slå til. Er det noe jeg føler meg best i så er det et fint undertøyssett, og det er noe man aldri får nok av.

Siden alle skulle ut for å feire Halloween i dag, og siden jeg holder meg unna alkohol, tenkte jeg å lage en kjempegod drink til meg selv her hjemme. Det beste jeg vet er å kokkelure på kjøkkenet, og finne opp nye oppskrifter på alt som er mulig. Denne “drinken” ble veldig lik mojito, bare uten sukker, alkohol og is. Det er kanskje en av de beste drikkene jeg har smakt, så den skal absolutt laget igjen.

Mynteplanten hjelper mot oppblåsthet, har en god effekt på fordøyelsen, og inneholder dessuten vitamin A, C og magnesium. Den gir god ånde, kan gi deg blekende effekt på tenner, og er jo uansett utrolig god på smak. Ha den i en potte på kjøkkenet sånn som meg, slik at du kan bruke den mest mulig.

Noras myntedrikk

4 dl styrk melk
2 dl kokos/ananasjuice
1 banan

kjøres sammen i en blender til det blir godt blandet.

I neve frisk mynte ( stilker og blader )
1 ts kanel
saften fra 1 lime

Ha i blenderen og kjør godt.


Den blir knallgod, og jo mer mynte du har i, jo bedre. Hvis du kjører den lenge nok, får den et kjempedeilig skum, nesten som steamet melk. Det er godt med ingefær i også, og hvis du ønsker en litt sunnere drink med mer farge, kan du ta en neve frisk spinat i.

Ha en herlig lørdagskveld, alle sammen. Jeg gleder meg til å kose meg inne i varmen!

8 kommentarer
  1. Du er virkelig et forbilde uten like Nora! Jeg er sytten år, og du har så utrolig bra innflytelse på meg, med tanke på at du ikke fester og drikker deg full når du har mulighet til det osv. Bloggen din har gitt meg kjempe mye motivasjon til å trene og leve sunt, noe jeg har klart i mange måneder nå, og jeg har endelig troen på at jeg klarer så lenge jeg faktisk ønsker det. Du går ikke bare etter fakta og hva alle andre sier om trening, du sier ditt og det du mener, og det er utrolig inspirerende! Stå på :):) Har forresten sett deg mange ganger på Sandvika, du er like vakker som på bildene!

  2. Åh, du er så fantastisk Nora! Har vært fast leser av deg i flere år, og må si jeg elsker omvendingen du har tatt! Trykker meg inn her hver dag for å se om du har kommet med noe nytt 😀 hverdagsinspirasjon til tusen, elsker oppskriftene dine(-: !

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg