lag på lag

God søndag, alle sammen! Etter å ha sett alle bildene folk har lagt ut på instagram, ser det ut som det ble en vellykket feiring. Personlig trives jeg best hjemme i varmen på denne årstiden, men jeg håper ihvertfall at alle hadde en fin kveld. Marius gjorde matteoppgaver, og jeg så på tv. Etterpå kom han også krypende opp i sofaen, også koste vi oss med animal planet, norske talenter og masse popcorn. Hehe!

I dag stod vi opp passe tidlig, og spiste en kjempedeilig frokost med nystekte rundstykker, masse nydelig kjøttpålegg og te. Det er det som er så fint med søndager og fridager generelt, man har tid til å kose seg på morgenen, og bare slappe av. I tillegg har det vært fint vær i hele dag, og selvom jeg bare har vært inne og ryddet, har jeg hatt gleden av det.

Ԭ

Nå er jeg hjemme alene, og løper rundt for meg selv. Har mye å gjøre, men jeg finner ingen steder å begynne. Det har begynt å bli mørkt allerede, og jeg gleder meg masse til å dra på trening litt senere. Fikk med meg besteveninnen min som jeg ser så utrolig sjelden, så det blir ekstra hyggelig!

Et lite måltid må man ha og kose seg med på en dag som denne, og i dag var det noe kjempegodt.


Et glass med lag på lag av cottage cheese, kiwi, vaniljekesam og morbær. Øverst har jeg frosne bringebær og litt mynte! Ved siden av kokte jeg vann og kanelstang, og hadde det over i et glass med mynteblader. Enklere blir det ikke, og så utrolig godt og sunt som det er!

Ha en fin dag videre, dere! Jeg gleder meg til å ha en skikkelig kosekveld i dag, helt alene.

7 kommentarer
  1. Skikkelig fint bilde av deg! Og elsker fargen på leppene dine, er den naturlig? I så fall; lucky you! :))

  2. åå, du er verdens fineste nora! forresten.. har du noe bra treningsblogger du vil dele, om du leser noen?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg