mens risen koker

God kveld! Det er tirsdag igjen, og jeg var selvfølgelig tilbake på jobb i dag tidlig. Og vet dere hva? Jeg elsker at det er snø ute. På søndag kveld så jeg ut av vinduet før jeg skulle legge meg, og det var helt hvitt utenfor. Snø er det fineste jeg vet om, selvom det har sine ulemper. Det har ligget siden, og jeg håper det kommer mer. Det er kanskje litt tidlig for snø nå, men tenk hvor kjedelig og ukoselig det er med en julaften uten snø da, dere!

Ellers var jeg hos osteopaten min i går, og fikk beskjed om at jeg stresset alt for mye. Stresset samler seg visst bak i nakken min, noe som gjør at hele kroppen, inkludert ansiktet og føttene, spennes. Det er ikke hovedgrunnen til smertene i ryggen, men det har en liten sammenheng. Derfor skal jeg prøve å stresse ned litt, noe jeg tviler på at jeg klarer. Det er jo alltid noe jeg skal, noe jeg tenker på, eller noe som plager meg. En veldig deprimerende tanke, egentlig, men sånn er det.

I dag jobbet jeg litt lenger enn planlagt, men jeg kom ihvertfall hjem til seks. Marius dro meg med rett på trening, hvor vi hadde en deilig benøkt. Jeg har begynt å øke litt i vekt med knebøy, og jeg gleder meg masse til det går fortere. Jeg elsker denne øvelsen, så det blir spennende å se hvor sterk jeg blir i forhold til nå. Da Marius dro, ble jeg igjen på Elixia og tok en kondisjonsrunde. Jeg startet med å gå på mølle, i oppoverbakke 15.0 og fart 6.0 i 15 minutter. Så jogget jeg i oppoverbakke på 3.0 med fart 10.0. De siste ti minuttene løp jeg i oppoverbakke på 12.0 med fart 13.0. Det var utrolig tungt, og det er noe av det tyngste jeg har løpt tror jeg. Endte med ett par slitne ben og masse svette, men det er en veldig deilig følelse å ha! Anbefaler alle til å ha på egen musikk når man løper, og se på et fast punkt, eller på tv. Her er mine fem favorittsanger:

Jay z – no church in the wild
Example – changed the way you kiss me
Nicki Minaj – the Boys
Maino – surveillance
Fedde le grand – running

I går var jeg forresten på Olivia sammen med Marius, og spiste den herlige pizzaen deres. Det virket som hundre år siden sist, og det var himmelsk. Magen min trives best uten hvetemel og masse salt, men herregud som jeg elsker det stedet.

Nå ligger jeg i sofaen og varmer meg, mens jeg venter på at risen skal koke ferdig. På meg har jeg lange ullsokker, og en stor dyne. Jeg har problemer med å holde varmen hele tiden, og jeg blir veldig fort kald og frossen. I tillegg har jeg trent ben og løpt, noe som gjør at jeg lett får verk i beina. Å ha verk og fryse generelt er det verste jeg vet, så jeg gjør alt jeg kan for å unngå det. Varme og hvile er det som hjelper, og en stor posjon med stekt ris med egg og kylling. I tillegg har jeg laget meg en skikkelig proteinshake og en kopp med mynte-og kanelte, som jeg får i meg hver kveld. Det er bra å spise proteiner sent på kvelden, og mynteteen får meg til å slappe av, og gir meg en god natt søvn. Verdt å prøve, altså!

Jeg fikk vite at jeg har kommet meg opp på topplisten igjen, forresten. Jeg har aldri brydd meg så mye over det, men synes det allikevel er gøy å være tilbake. Jeg kunne aldri klart det uten alle dere, og jeg vil at dere skal vite hvor mye dere betyr for meg og bloggen! Jeg setter så utrolig stor pris på alt dere gir meg! Jeg er heldig som har verdens beste lesere!

6 kommentarer
  1. sa du ikke for noen innlegg tilbake at du ikke liker så godt å løpe med musikk? eller hvertfall ikke sånn der type musikk? haha:)

  2. Caroline: Jeg sa det blir ofte slitsomt å løpe lenge med bråkete musikk. Men når du skal presse deg litt ekstra så er disse mine sanger som jeg hører på

  3. Hm.
   Har lest bloggen din veldig lenge nå, men det er ytterst sjelden at jeg legger igjen en kommentar. Noe som er synd. For det må være motiverende å få tilbakemeldinger fra de du skriver til. Du motiverer iallefall meg! Både når det gjelder helse og trening, du blogger ryddig og oversiktlig, virker ærlig og ydmyk, ikke redd for å være deg seg – og veldig pen! Synes du skal blogge i en lang tid, og fortsette å inspirere andre! :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg