1. Heisann!
   Jeg ville bare si at bloggen din er så fin! 🙂 Gleder meg alltid til å komme hjem fra skolen, lage en kopp te og lese siste nytt fra deg :))

  2. Herregud,du er så fantastisk nydelig og vakker! Ansiktet ditt er kunst, skikkelig spesielt men samtidig det vakreste i verden!

  3. Hei! har begynt å lese bloggen din i det siste! utrolig kjedelig at det er så mange som reagerer negativt på alle innleggene du poster om trening og kosthold. Personlig elsker jeg det, men for å være ærlig ville ikke dette vært tilfellet for et halvt år tilbake ca hvor jeg ikke trente så mye og spiste ganske usunt. Har tatt meg skikkelig sammen og nådd idealvekten. Det jeg vil komme frem til er at du ikke må ta deg nær av det, de som kommeterer negativt får trolig bare dårlig samvittighet for at de ikke bruker kroppen sin på samme måte. Så stå på! Jeg blir ihvertfall bare enda mer motivert av treningstipsene og oppskriftene:)

  4. Du er nydelig! Liker at du har begynt å oppdatere oftere i det siste, jeg titter innom her minst en gang daglig! Stå på, du er kjempeflink til å motivere innen trening og matlaging 😀

  5. Utrolig pen! Elsker bloggen din! Den er annerledes og interessant, noe som gjør at jeg gleder meg til å lese den 🙂 savner litt de fine tekstene du brukte å skrive oftere før, stå på!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg