31.10.2012

Hei dere! Aller, aller først vil jeg bare takke alle som skriver så mye fint til meg, både her og på instagram. Jeg får bare fler og fler følgere, kommentarer og likes, noe som gjør meg superglad og veldig motivert til å fortsette. Dere er så nydelige, alle sammen!

I dag har jeg hatt en strålende dag på jobb, til tross for en skikkelig grusom natt. Det er alltid ekstra hardt å våkne opp når det er så mørkt ute som nå, man får bare lyst til å krype under den varme, trygge dynen sin og sove videre. Spesielt når leiligheten er iskald. Tanken på at jeg har fri i morgen og senvakt resten av uken fikk meg til å stå opp allikevel, og jeg var som vanlig på toget halv åtte, på vei til Kolbotn.

Ellers rakk jeg å sove i akkurat åtte minutter før jeg måtte løpe til trening med Marius. I dag var det bryst vi trente, og da han og de andre dro, ble jeg igjen og tok noen andre øvelser. Å trene de samme musklene dag etter dag er ikke bra fordi musklene trenger hvile, men når det kommer til mage, er jeg bare nødt. Mage er det stedet på kroppen man kan trene dag etter dag, men da er det også viktig å passe på at du trenger rygg ekstra mye. Å ta noen mageøvelser hver dag gjør at jeg føler meg fin og kanskje litt mer sporty enn det jeg er.. det er ihvertall en deilig følelse!

Her drysser det forresten både paprika og blåbær i alle kanter. Jeg har nemlig laget det beste jeg vet om til kvelds i dag. Spiste noen riskaker på vei hjem fra trening, og fikk lyst til å spise mer av det da jeg kom hjem – bare med litt pålegg. Brukte det jeg hadde i skapet, men det ble utrolig godt. Både proteiner, raske karbohydrater og litt fett. Dette er jo ikke store greiene, men det var allikevel perfekt etter trening. Riskakene er….

….med banan, peanøttsmør og kanel….

….cottage cheese, syltede blåbær og tørkede blåbær med et dryss av friske mynteblader over. Den bakerste er med mager kesam, kyllingbryst og paprika. Dette er nydelige smaker som passer perfekt, og som er godt til kvelds. Det er mektigere enn du tror! Netsen alt passer på riskaker, kombiner smaker du liker godt, og prøv!

Nå har Marius kommet for kvelden, og vi skal kose oss med tvserier, te og feire at jeg har fri i morgen. God natt!

6 kommentarer
  1. Åh jeg har blitt så utrolig glad i bloggen din Nora! Jeg er en leser som sjelden kommenterer, men det lover jeg å bli mye flinkere til 🙂 Elsker at du kommer med treningsinnlegg og matinspo 😀 Du er så god 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg