det regner fugler

Hei alle sammen! Jeg vet at det er lenge sden jeg har blogget ordentlg, og jeg vet også hvor mye dere hater at jeg unnskylder meg, men jeg føler allkevel at jeg skylder dere det. Så, unnskyld! Jeg har hatt så utrolg mye å gjøre, både på jobben og på fritiden. Noen dager har jeg jobbet så mye som fjorten timer i strekk, og vært helt utslitt etterpå.

Marius har heldigvis ferie nå, så vi har vært sammen hele helgen. Det er kun fire dager igjen til jeg får ferie, så vi får krysse fingrene for at jorden ikke går under! Jeg gleder meg masse til å ha juleferie nå, og kan nesten ikke vente med å tilbringe den sammen med familien min. Det er så mye som et halvt år siden jeg så pappa og søsteren min sist, og mamma ser jeg heller ikke mye til. Det aller beste er at jeg har kjøpt alt jeg skal av julegaver, nå gjenstår det bare å ha tid til å pakke dem inn!

Når det gjelder trening og min såkalte “vanlige” hverdag, så har jeg vært verdens dårligste på å gjennomføre. Jeg har ikke trent på to-tre uker, og har kun spist dårlig og mye mat. Det som er positivt med dette, er at jeg har fokusert på jobb, søvn og andre viktige ting. Jeg kan ikke akkurat skryte og si at jeg har fått mye energi av dette, men det kommer vel av at det er så mørkt ute, og at jeg ikke har fått i meg de næringsstoffene jeg trenger. Fra i dag av skal jeg starte med å legge om kostholdet litt nå før jul, slik at det blir lettere å komme tilbake til formen etter nyttår.

Kjøpte meg forresten en kjempesøt genser i dag!Gina Tricot/ 199 ,-

Den er nydelig, og veldig, veldig behagelig å ha på seg. I tillegg er den overraskende varm. Elsker slike fine, enkle kosegensere. Nå har jeg nettopp spist ferdig middagen min, som var fiskegrateng med kokte poteter og gulrøtter. Det er lenge siden jeg har fått i meg ordentlig mat, så det var utrolig deilig. Til dessert lagde jeg en liten sjokoladekrem av sjokoladeprotein, som jeg pyntet med litt kokosflak. Kjempegodt, og veldig sunt.

Nam! Det er så gøy at man kan lage så utrolig mye rart med proteinpulver, og at det fortsatt er like sunt.
I morgen skal jeg stå opp klokken fem, så jeg er nødt til å legge meg nå. Kos dere videre, engler.

7 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg