trutemunn, proteiner og helsekost

God kveld dere! Klokken er nærmer seg ni allerede, og jeg er straks klar for å hoppe i seng. I morgen blir det en hard dag for meg på jobben, så det gjelder å få en skikkelig god natt søvn. For meg gjør det egentlig ingenting, for jeg er supertrøtt!

I dag var det tilbake på jobb, og jeg kjenner at det begynner å krible litt i kroppen etter ferien som starter førstkommende lørdag. Denne uken er den verste tiden, så det skal bli deilig å slappe helt av når disse fire dagene er over. Jeg gruer meg!

Jeg har ikke hatt tid eller energi til å trene i dag, så jeg prioriterte heller å rydde leiligheten, og handle litt. Nå kan man endelig se gulvet på soverommet mitt, selvom det er veldig mye igjen som gjenstår før jeg drar. Tenk å ha så mye klær, og fortsatt lure på det samme hver eneste morgen – hva skal jeg ha på meg?
Når det gjelder min lille handletur, så fikk jeg ihvertfall klørne i alt jeg har siklet etter i lang tid. Brunt sukrinsukker, nytt proteinpulver med vaniljesmak, påfyll med gojibær, og andre deilige ting som jeg gleder meg til å bruke. Disse produktene er faktisk helt nødvendige for meg hvis jeg skal leve et sunt og bra liv, tro det eller ei.

For de som lurer på hvor sukringold er kjøpt, så er det på helsekostbutikken i Sandvika. Jeg vet ikke så mye om hvor man kan kjøpe det ellers, men det er veldig lett å få tak i det på internett om man ikke finner det. Jeg regner med at helsekostbutikker som ikke selger det, kan bestille for enkeltpersoner også!

Middagen i dag ble enkel, men veldig god. Kokt bokhvetenudler med grønn sjøgress salat. Servert med maiskake og en hoisinsaus. Det er veldig godt, og rimelig sunt! Dette inneholder mye proteiner i forhold til annen nuddel – mat.

Til dessert, dere…..herregud, denne kaken ble rene drømmen! Jeg testet ut litt forskjellig, med blandt annet sukringold, og det ble helt fantastisk. Jeg tok kanskje litt mye proteinpulver fordi den ble litt smuldrete i munnen, men smaken…..

……den smaker søt karamell, og lukter kjempegodt! I tillegg passer den sammen med alt, så jeg skal teste ut masse forskjellig! Serverte den bare varm med sukrinmelis og kanel over, sammen mec litt kokosflak og valnøtter. Jeg ble helt forelsket, altså.

Nå kommer kjæresten min innom for å brette meg inn i dynen og si god natt, så skal jeg drømme søtt. Natta, dere!

7 kommentarer

Siste innlegg