gråværsdag

 God morgen! Klokken nærmer seg ett, og selv har jeg allerede vært våken i mange timer. Startet dagen med et legebesøk, og det gikk veldig fint. Hun forsikret seg om at alt var greit når det gjelder hjertet, og jeg skal få svar på resten av blodprøvene innen to dager. Det er ihvertfall deilig å vite at alt er flott med meg, og at jeg kanskje bare er utslitt etter trening og mye jobbing. I tillegg har jeg begynt å bli litt snufsete og forkjølet, så kanskje det var grunnen til hvorfor jeg fikk så vondt i forrige uke. 

For noen dager siden gikk jeg forbi en bruktbutikk, og fikk øye på denne nydelige pelsjakken i vinduet. Den var ekstremt billig i forhold til hvor fin den er, og den er i topp stand. Pelsen er nydelig og myk, og jeg er kjempeglad for at jeg fikk kloen i den før noen andre.Hva synes dere? Jeg kommer nok ikke til å bruke den så mye i hverdagen, men heldigvis er den ikke så varm at jeg ikke kan bruke den på våren. Fin er den ihvertfall, og den blir tatt godt vare på blandt de andre jakkene i skapet!

Nå skal jeg kle på meg og gå en tur i gråværet. Jeg som hadde gledet meg til sol…..typisk at det er grått og trist den dagen jeg har fri og faktisk tid til å være ute. Men uansett, ha en strålende mandag videre!

18 kommentarer

Siste innlegg